Uostamiesčio viešajame transporte – keletas pokyčių

Transportas

Klaipėdos keleivinis transportas praneša, jog po Statybininkų prospekto remonto darbų Gedminų stotelė jau gegužės 5 d., penktadienį, grįžta iš laikinosios į įprastą, bet jau rekonstruotą vietą.

Primenama, jog šį savaitgalį, gegužės 6 ir 7 dienomis, maršrutas Nr. 11 dirbs specialiu Motinos dienos režimu: kursuos keturi autobusai – du trumpi, du pailginti.

Yra pokyčių ir Palangos kryptyje.

Trumpinama iki Palangos autobusų stoties dalies 31-ojo maršruto reisų, nes nebeliko skrydžių, prie kurių buvo derinamas važiavimas iki oro uosto.

Tačiau įsibėgėjant šiltajam sezonui, pridedami ir keli nauji važiavimai iki Palangos autobusų stoties: dienos metu ~14 val., vakare ~17 – 18 val.

Naujieji grafikai paskelbti tvarkaraščių skiltyje, įsigalios šeštadienį.

7 Comments

  1. Martynas

    Visoje Europoje į viešąjį transportą keleiviai įlipa pro priekines duris. Visiems patogu. Pas mus tik atsiranda nepatenkintų- norėtų sugražinti sovietinę tvarką. Vatnikai ar neadekvatūs?
    Laukiame kada nauja valdžia sugražins kairį posūkį iš Smiltelės į Vingio g.? Dėl ankstesnės valdžios debiliško sprendimo kenčia tūkstančiai klaipėdiečių ir miesto svečių.

    Reply
  2. Bjaurus virusas

    Klaipėdoje kaip virusas plinta įlipimas per vidurines duris… Tai neurėtų būti toleruotina

    Reply
    • Aš manau.

      Lipimas tik per priekines duris visiška nesąmonė,sukelia daugiau nepatogumų negu naudos yra.

    • Anonimas

      Bjaurus virusas ir „genys” esi tu!
      Jei padirbtum tą darbą suprastum esmę,kad Neniškis-žmogus suknisęs visą viešojo transporto sistemą nuo Klaipėdos keleivinio transporto sūkurimo

  3. Klemka

    Kada bus panaikintas ženklas posuūkis kairėn draudžiamas t.y. įvažiavimas į Smilties Pylimo gatvę. Pasiskaito tegul klerkai apie KET pasikeitimus nuo š.m. sausio pirmos dienos , nes kamščius sudaro ne sekantiems kairėn, o automobiliai, autobusai užstatytas įvažiavimą į SmiltiesPylimo gatvę, kuri egzistuoja daugiau nei keturiasdešimt penkis metus.

    Reply
    • Husky

      Tada,kada iškraustysite asilą gyvenantį jūsų rajone ir drumsčiantį vandenį visam rajonui,juk kaušo dėka net teisėtai transporto priemonei,kaip motociklas yra uždraustas eismas Sportininkų g. ir „pensinkų g.” Spėju,kad tai savibliadybės klerkas…

  4. Edvardas

    Ar zuikių gaudytojai taip pat stovės naujose a.stotelėse su avariniais įsijungę ir ale sugedę,kad arčiau būtų savo subines nešti iki autobusų ,ar dings iš eismo,nemaišydami naujomis miesto arterijomis judančioms transporto priemonėms.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Transportas

Dirbtinis intelektas Klaipėdos autobusuose padės gaudyti zuikius*

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) pranešė, kad siekdama modernizuoti keleivių tikrinimo procesą ir užtikrinti teisingesnį bei efektyvesnį bilietų tikrinimo procesą, ...
2024-04-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This