Egidijaus Dragūno-Selo koncerto Klaipėdoje nebus

Kultūra

Paaiškėjo, jog šią vasarą Egidijus Dragūnas-Selas surengs tik vieną koncertą, kuris rugpjūčio 26 dieną vyks Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

„Šiemet vis tik nusprendėme nerengti jau tradiciniais tapusių koncertų Vilniuje, Klaipėdoje ar Šiauliuose, darysime vieną, bet wow. Tai leidžia mums susikoncentruoti į vieną renginį ir visas jėgas skirti tik jam. Ir tai yra dar viena priežastis šio šou nepraleisti. Arenas mes jau rinkome, o tai bus visiškai kitas lygmuo, nes Kauno Dariaus ir Girėno stadionas talpina net tris arenas. Tai ketina būti ir pirmasis koncertas ten, todėl šis momentas – istorinis“, – pranešime cituojamas Selas.

Skelbiama, jog bilietų pardavimai į „SEL šou” Kaune yra rekordiniai – vos per porą dienų nuo koncerto paskelbimo į jį buvo parduota daugiau nei 10 tūkst. bilietų.

Be to, E. Dragūnas dar ketina surengti grupės pasirodymus užsienio lietuviams Čikagoje, Niujorke, Osle, Dubline bei Londone.

Klaipėdos savivaldybės administracija anksčiau buvo atsisakiusi išduoti leidimą E. Dragūnui rengti koncertą Vasaros estradoje dėl esą gyventojų skundų, bet naujoji miesto valdžia jau buvo priėmusi kitokį sprendimą.

22 Comments

  1. Judas

    Selui reikėjo koncertuoti vaitkaus klasco palapinėse

    Reply
  2. Nuomonė

    kame problema, klauso tie, kam patika, kam nepatinka selas, eina kitur. O dėl to triukšmo, tai tiesa, nuo tokio meno labai kenčia Miško rajono gyventojai. Kas palaiko selo požiūrį į žudynes Ukrainoje, tas nuvažiuos selo paklausyti ir į Kauną.

    Reply
  3. Švancas

    Selas -miltelinis , o ji palaikantys – moraliniai valkatos!!! Žiauriai gerai kad jo nebus klp… Klp daug Ukru apsistoję, tai nelogiška būtų kad tas baltoji nosytė būtų koncertavęs.

    Reply
  4. Anonimas

    Šaunuolis Valinskas, stfebiuosi tais kurie palaiko :selllaaą….”

    Reply
    • Hasts

      Pritariu !
      Ir aš stebiuosi … lietuvoje daug jaunų bebrų, atsilikėlių protiškai ir be kritinio mąstymo :))))))))))

  5. Tadas

    Nu rimtai egis susirgo kazkokia tryda kaip nescia boba tai bus tai nebus tai vel bus afigienas sou dabar vel nebebus pasakysiu taip eik tu nx su visu savo kaunu ir su savo koncertu neapsisprendelis butu klaipedoi butume su visa seima eje bet kadangi triedzia pro visus galus tai rasim ka veikt.

    Reply
  6. Merkys

    Leidimas išduotas naujos valdžios, nes jiems matyt ir patinka ta padugnė. Bet ir juos apsuko aplink pirštą, o tiek stengėsi ir bergždžiai 🙂

    Reply
  7. Li

    Mulkis ir gnyda

    Reply
  8. Ķĺaipėdiškįs

    Eik tu sau ķokia tragedija, ane?

    Reply
  9. Nesavas

    Taip. Dragunui ne vieta klaipedoje. Klaipedai reikia gazmanovo ar kirkorovo ???

    Reply
  10. Valinskas

    Teisingai nusprendė. Vis tik daugiausia marozų Kaune.

    Reply
    • Irma

      Tu pats marozas.

  11. Fui...

    Supratau , kad nors ir yra leidimas koncertuoti Klaipėdoje , sprendimą pakeitė pats Selas . ____Šiemet vis tik NUSPRENDĖME NERENGTI jau tradiciniais tapusių koncertų Vilniuje, KLAIPĖDOJE ar Šiauliuose, darysime vieną, bet wow. Tai leidžia mums susikoncentruoti į vieną renginį ir visas jėgas skirti tik jam. Ir tai yra dar viena priežastis šio šou nepraleisti. Arenas mes jau rinkome, o tai bus visiškai kitas lygmuo, nes Kauno Dariaus ir Girėno stadionas talpina net tris arenas. Tai ketina būti ir pirmasis koncertas ten, todėl šis momentas – istorinis“, – sako Selas.

    Reply
    • arte

      sitie valkatos parsidave politikieriai vistiek selui trukde koncertuot ir zmogui atsibodo su asilais kovot geriau tegu reperi rasista pasikviecia viena jau buvo selai nenusimink daryk viena gera rengini

  12. Simona Dragūniene

    Gaila,kad Klaipėdoje koncerto nebus ,bet už tai kiti pasirodymai bus smagu,nors tiek galima pasidziaugti

    Reply
  13. Anonimas

    Senas gandonas

    Reply
  14. Hasts

    Valinskas teisingai viską pasakė

    Reply
    • Fui ....

      Ką teisingai pasakė Valinskas ? O gal nereikia paisyti teismo SPRENDIMO ? Kaip supratau Dragūnas Klaipėdos savivaldybės koncertui leidimo neišdavimą apskundė ir SPRENDIMAS neišduoti leidimo buvo panaikintas ! ..Tuomet atlikėjas Klaipėdos miesto draudimą apskundė ir, panašu, tai davė vaisių. Prieš kurį laiką E.Dragūnas savo instagrame paviešino rašto kopiją, kur teigiama, jog „nustatytų teisinių ir faktinių aplinkybių pagrindu pareiškėjo skundas tenkintinas iš dalies“, o sprendimas neišduoti leidimo koncertui Klaipėdos vasaros estradoje panaikintas. _____P.S. taigi , ponui Valinskui reikėtų patylėti ….nors ko norėti iš tokios personos ….

    • Dauma

      Valinskas kandonas

  15. Anonimas

    Valinskas vėl savo ilgą nosį įkišo!..
    O, Klaipėdos valdžia turėtų Valinska paduoti į teismą už įžeidinėjimus jų adresu…
    Jau perdaug sau ponas leidžia!

    Reply
    • Juokdariams

      visais laikais buvo leidžiama daugiau negu paprastiems žmonėms.Kuo Valinskas skiriasi nuo Selo? Abu jie juokdariai

  16. Vincas

    Debilai

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dainų šventės šimtmečiui paminėti bus pasodintas ąžuolas 

2024-uosius Seimui paskelbus atmintinais Dainų šventės metais, Lietuvos nacionalinis kultūros centras kviečia Lietuvos dainų šventės 100-metį įamžinti kiekviename mieste, kuriame ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Selas dėkoja Klaipėdai

Šeštadienio vakarą į Klaipėdos „Švyturio“ areną po daugiau nei 3 metų pertraukos grįžo grupė SEL. 2,5 valandos trukmės koncerte skambėjo ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Kultūra

„Švyturio“ arenoje - Selo koncertas

Šeštadienį, gruodžio 2 d., Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pasirodymą surengs grupė „SEL“. Koncertas pajūryje įvyks po gerų 3 metų pertraukos, todėl ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This