Laive darbo metu susižalojo užsienio pilietis (papildyta)

Kriminalai ir nelaimės

Policija praneša, jog pirmadienį apie 9.15 val. Klaipėdoje, Minijos g., įmonės teritorijoje, darbo metu nukrito ir susižalojo 37 metų vyras. Jis nuvežtas į ligoninę.

Pasak Valstybinės darbo inspekcijos Klaipėdos skyriaus patarėjos Ingos Grunskytės, nelaimė įvyko užsienio laive, tad inspekcija daugiau šio įvykio detalių nežino ir komentuoti negali. Kadangi laivas priklauso užsienio kompanijai, inspekcija dėl nelaimės savo tyrimo nepradės.

Tuo metu Klaipėdos greitosios pagalbos direktoriaus pavaduotojos Nijolės Dambrauskienės teigimu, medikai pirmadienio rytą buvo iškviesti į Vakarų laivų gamyklos (VLG) teritoriją.

„Žmogus buvo įkritęs į doką, jis buvo ištrauktas aplinkinių iš ten ir jam buvo teikiama pagalba. Jis išvežtas į Klaipėdos universiteto ligoninės priėmimo skyrių”, – sakė pavaduotoja.

VLG įmonių grupės atstovė Jolanta Toliušytė patvirtino, jog įmonei priklausančiame doke įvyko incidentas, kai remontuojamo užsienio laivo įgulos narys, vykdydamas darbus, nukrito iš kelių metrų aukščio.

Jos teigimu, žmogus patyrė nesunkius sumušimus.

„Naktį praleido ligoninėje, kur profilaktiškai buvo stebėta jo būklė ir artimiausiu metu bus paleistas. Įvykio aplinkybės tiriamos, siekiant užkirsti kelią panašių incidentų pasikartojimui”, – sakė ji.

Portalo vel.lt duomenimis, nukentėjęs įgulos narys yra filipinietis.

Policija savo ruožtu pradėjo tyrimą dėl darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Temos

Déjà vu: vėl kalbama apie mobingą ligoninėje (dar atnaujinta)

Valstybinė darbo inspekcija (VDI) pradėjo tyrimą dėl skundo, kad Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) galimai vykdomas mobingas.  Šios įstaigos vadovas dr. ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Savivaldybė savo darbuotojus terorizuoja, bet premijuoja?

Klaipėdos miesto savivaldybės viešai skelbiami duomenys apie darbuotojų paskatinimus ir apdovanojimus kardinaliai skiriasi nuo neseniai išplatintos žinios, kad čia klesti ...
2024-01-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This