Neringoje ir Rietave ir toliau – be COVID-19

Koronavirusas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-05-16

Valstybės duomenų agentūros pateikiamais duomenimis, pirmadienį šalyje patvirtintas 151 naujas COVID-19 atvejis, iš kurių 32 žmonės užsikrėtė antrą kartą, 6 – trečią. Klaipėdoje susirgo tik vienas žmogus.

Savaitinis naujų susirgimų skaičius šalyje sumažėjo 14,4 proc., Klaipėdoje – 15 proc.

Tuo metu atvejų skaičius, per dvi savaites tenkantis 100 tūkst. šalies gyventojų, padidėjo nuo 35,3 iki 39,9. Klaipėdoje šis rodiklis liko toks pat – 23, tačiau Klaipėda šoko į viršų ir dabar jau yra 16-oje vietoje tarp geriausiai besilaikančių šalies savivaldybių.

Geriausioje pozicijoje kartu su Rietavo savivaldybe ir toliau yra Neringa – abiejose šiose savivaldybėse fiksuojamas nulinis rodiklis, o blogiausia padėtis antra para yra Varėnos rajone.

Naujausiais duomenimis, šalyje serga vos vienu daugiau nei prieš parą – 1433 žmonės. Klaipėdoje sergančiųjų sumažėjo nuo 48 iki 45.

Trečią parą iš eilės COVID-19 aukų išvengta ir bendras netekčių skaičius lieka 9673. Klaipėdoje jis jau ilgą laiką nesikeičia (431).

Pirmadienį šalyje paskiepyti vos 4 žmonės, tarp jų klaipėdiečių nebuvo.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas, Svarbu

Dėl išaugusių COVID-19 atvejų specialistas pataria nepanikuoti: reikalingas ilgesnis sekimo laikas

Pastarąsias dvi savaites Lietuvoje pastebimas gerokai išaugęs užsikrėtimų koronavirusine infekcija skaičius. Pastarąsias tris dienas iš eilės fiksuoti senokai bematyti daugiau ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Palanga - sergamumo COVID-19 viršūnėje

Lietuvoje jau trečią dieną iš eilės fiksuojama daugiau nei šimtas naujų susirgimų COVID-19, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Trečiadienį 83 žmonės ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Naujų susirgimų COVID-19 - ir vėl daugiau nei šimtas

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog šalyje ir toliau naujų susirgimų koronavirusine infekcija skaičius lieka perlipęs 100 atvejų ribą. Antradienį Lietuvoje ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This