Vicemerė spėjo pavargti?*

Spyglys

Spyglys
2023-05-18

Komentarų: 12

Spyglys jau ne iš vieno girdėjo, kad menka, oi menka nauda yra naujajam mūsų miestelio vadovui iš jo pavaduotojos Linos Šukytės-Korsakės. Apie kompetenciją ir sūprotį čia taip pikti liežuviai plaka.

Bet pasirodo, kad ir su ištverme naujajai vicemerei ne kas. Nepraėjo nė mėnuo nuo starto, o jos darbotvarkė jau byloja, kad vicemerei atostogų prireikė.

Gerai dar, kad trečio pagalbininko vis dar ieškantis meras turi pašonėje darbščiąją Vaidą, kuri nors ir jauną atžalą šiuo metu augina, bet apie atostogas kažkaip nešneka. O tai vaikščiotų meras jau visiškai pažaliavęs. Žalesnis nei kad buvo per praėjusius rinkimus.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

12 Comments

  1. Netrieskit miltais

    palaukime nors pusmetį, o dar geriau, iki Kalėdų, ir tada linksniuokime naujosios valdžios gerus ir negerus darbus. Dabar dar ryškiai per anksti vertinti, nors priminti rinkiminius pasižadėjimus, žinoma, niekada ne pro šalį.

    Reply
  2. manau

    ar ji yra ar jos nėra didelio skirtumo nepajusime 🙂

    Reply
  3. Ale tam spygliui

    Spyglys šiknoj ? nepergyvenk, spygliauskai, jei nėjai į merus, tai dabar sėdėk ramiai su kitais spygliais ir baik čia vemti ištisai, juk sveikatos pats pritrūksi

    Reply
  4. T

    Absoliutus nulis tos vicemerės, visiškas nulis visame kame, dar tokių reikią paieškot. Juokiasi visi, nesugebą net elementarių klausimų išspręst.

    Reply
  5. Pastabėlė

    Atvira Klaipėda liguistai nekenčia naujojo mero,dar iki rinkimų juodino . Ir dabar nestabdo. Nemačiau nė vieno teigiamo straipsnio,tik pamazgų pylimas, priekabių ieškojimas. Ar tik atvira nėra konservliberų fanas?

    Reply
    • Tarybos narys

      Matyt ponia pati čia ir rašo tuos komentarus? Vicemerė turi iš anksti eidama į politiką ir dar į tokias pareigas, kad bus narpliojama iki kauliuko. Atėjai dirbti visuomenei, tai turi ir parodyti savo darbus, kitu atveju nereikėjo eiti. Turite susitaikyti.

    • Ne konzervatnyku

      O liberastu:D))

    • na

      ko jūs taip užsiliepsnojot? ar buvo nors kokios užuominos apie merą? nebūkit toks jau mirtinas mero fanas… o užuominos apie vicemerę visiškai teisingos… labai daug drąsos turėjo tokias pareigas užimt su tokiu išsilavinimu

  6. O?

    O ar ta pavaduotoja iš dangaus nukrito, ar kur mors pries tai dirbo, a spygly? Gal ankstesniam darbe kelis metus atostyogu neturejo? Svarbiausia šiaip papliotkyt, ar reikėtų pirmiau pasidomėt kame cia reikalai?

    Reply
    • Anonimas

      Pritariu. Juk žmogus galėjo kelione but suplanavęs, įsigijęs

    • Gediminas

      Geras anekdotas, ankstesniame darbe net du metus be atostogų dirbo, o miesto vicemere tik mėnesį …

    • Juze

      O kai kuris nors darbuotojas įsidarbina ar gali po mėnesio eiti atostogų? Už tai, kad neatostogavo praėjusioje darbovietėje (jei taip buvo), išeidama gavo kompensaciją.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Sporto mėgėjams – naujas stadionas 

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad šalia jai priklausančios „Gilijos“ pradinės mokyklos (Taikos pr. 68) atliekami paskutiniai naujo stadiono įrengimo darbai – ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Kruizinės laivybos sezono startą paskelbė muzikuojantis laineris

Šaltą, vėjuotą ir lietingą antradienio vidurdienį Klaipėdos uoste prisišvartavo pirmasis šiemet kruizinis laivas. Laineriui „Le Bellot” – tai ir pirmasis ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This