Taiso dviračių taką (atnaujinta)

Miestas

„Atvira Klaipėda” jau rašė apie gana operatyviai Varpų g. nutiestą dviračių ir pėsčiųjų taką, sujungusį tarp Sąjūdžio parko ir Smiltelės gatvės esančius dviračių takus.

Visgi netrukus paaiškėjo, jog darbai šioje vietoje atlikti nekokybiškai ir savivaldybė rangovams nurodė likusį broką ištaisyti.

Palmiros Mart nuotr.
Taip ši vieta atrodė vasario mėn, nutiesus tako atkarpą. Palmiros Mart nuotr.

Ketvirtadienį ties posūkiu į šv. Jono darbininko bažnyčią pastebėjusi besidarbuojančius bendrovės „Inkomsta” vyrus, „Atviros Klaipėdos” žurnalistė pasiteiravo, ar jie taiso tai, ką netinkamai padarė anksčiau.

„Kur jūs matote broką?” – klausimu atsakė vienas iš vyriškių, pridūręs esą čia ir buvo numatyta išasfaltuoti sandūrį ties pakilimu ir nusileidimu. Tuo metu kitas vyriškis pastarąjį paragino apskritai su fotografuojančia moteriške nieko nekalbėti.

(Atnaujinta). Po to, kai ši žinia pasirodė portale, su „Atvira Klaipėda” susisiekęs UAB „Inkomsta” atstovas teigė esą bendrovės vyrai tvarko projektuotojų paliktą nesusipratimą.

Jis taip patikslino, jog pagal su Klaipėdos savivaldybe pasirašytą sutartį bendrovė dar turės nutiesti naujus dviračių bei pėsčiųjų takus Dubysos gatvėje bei atkarpą Šilutės plente nuo 26 numeriu pažymėto objekto iki geležinkelio pervažos.

Įvairiose miesto vietoje trūkstamų dviračių ir pėsčiųjų takų atkarpų tiesimui savivaldybė yra skyrusi apie 1 mln. eurų. Visi darbai turi būti atlikti iki 2025 m. spalio mėn.

2 Comments

  1. Klaipėdietis

    Atidžiau pasižiūrėjus, praktiškai visur kur prikišo nagus kelininkai,pridaryta visokiu kliurku.Tai pradėta ir neaišku kada bus baigta,tai paliktos atkarpos nepilnai pakeistos,ir taip visas miestas, puse skusta-puse lupta.

    Reply
    • Svarbiausias klausimas

      kodėl?Todėl , kad valdiažmogiai ir kelininkai sėdėjo prie vienos geldos.Gal nauja valdžia juos persodins?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Prasideda ilgiausios dviračių tako Smiltynė-Nida atkarpos įrengimas

Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD) pavasarį pradės likusios pėsčiųjų ir dviračių tako Smiltynė-Nida atkarpos pro Juodkrantę link Pervalkos, Preilos ir ...
2024-01-22
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Dviratininkų nesudomino atnaujinamo dviračių tako pristatymas

„Atvira Klaipėda” ne kartą rašė apie Klaipėdos miesto savivaldybės planus sutvarkyti ties Herkaus Manto gatvėje esančiu viaduku vedantį nesaugų dviračių ...
2023-11-17
Skaityti daugiau

Miestas

Vyks bendruomenės šventė „Būkime kartu“

Jau šį šeštadienį, 11-14 val., Klaipėdos Sąjūdžio parke (Laukininkų g. 30) vyks tradicine tapusi kasmetinė Klaipėdos miesto bendruomenės šventė „Būkime ...
2023-09-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This