Klaipėdietis laimėjo 10 tūkst. eurų

Miestas

Klaipėdiečio Pauliaus (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) sėkmės istorijoje labai daug dešimtukų. Vyras internetu įsigijo porą „Kenoloto“ žaidimo bilietų, kiekviename pasirinko po dešimt skaičių, už kiekvieną sumokėjo po dešimt eurų. Ir laimėjo – su vienu bilietu 10, o su kitu – 10 000 eurų.

Paklaustas, kas paskatino sudalyvauti žaidime, Paulius sako, jog tiesiog apėmė gera nuojauta.

„Buvo sekmadienio popietė, kai man galvoje toptelėjo, kad būtent šiandien reikia nusipirkti bilietų. Kadangi kažkur eiti buvo tingu, tai pasiėmiau telefoną ir savo norą išpildžiau internetu. Skaičius abiejuose bilietuose rinkausi pats – kokius pasąmonė padiktavo“, – dalinasi klaipėdietis.

„Kenoloto“ laidos, kurios metu ridenami laimingi kamuoliukai, Paulius nepažiūrėjo. Ankstų pirmadienio rytą bilietus pasitikrino pats – svetainėje loto.lt.

„Kadangi turėjau gerą nuojautą, tikėjausi, jog nors kiek pasiseks. Patikrinęs pirmą bilietą pamačiau, kad laimėjau 10 eurų ir jau apsidžiaugiau. O tada patikrinau antrą… Iki šiol didžiausias mano laimėjimas buvo 3000 Eur. Tai šitas net kelis kartus viršijo“, – sako antruoju bilietu 10 000 Eur susižėręs Paulius.

Džiugia žinia apie laimėjimą vyras pasidalino su artimiausiais – kurie sunkiai patikėjo, mat iki šiol loterijas vertino skeptiškai. Dabar Paulius šeimoje yra gyvas įrodymas, jog laimėti – įmanoma.

Penkiaženklę sumą klaipėdiečiui atnešusi viena seniausių loterijų Lietuvoje „Kenoloto“ ypatinga tuo, jog jos dalyviai gali patys rinktis bilieto kainą, skaičius ir kelis kamuoliukus bandys atspėti – o visi šie pasirinkimai nulemia, dėl kokios sumos jie žais.

Mažiausia galima „Kenoloto“ bilieto kaina – 0,25 Eur, o didžiausias loterijos laimėjimas net 200 000 Eur.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Klaipėdietis antrus metus iš eilės laimi tą pačią dieną

Sausio 6-oji dažnam iš mūsų žymi šventinio periodo pabaigą. O štai Vaidotui iš Klaipėdos jau antrus metus ši diena – ...
2024-01-21
Skaityti daugiau

Miestas

Laimingą loterijos bilietą klaipėdietei senjorei padovanojo sūnus

Devintą dešimtį skaičiuojančiai klaipėdietei Vitalijai (vardas pakeistas) jos sūnus įteikė „Kenoloto“ bilietą, kuris laimėjo 20 000 Eur. Išsilavinimą ekonomikos srityje ...
2023-12-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This