Naujasis Klaipėdos liberalų vadas – Artur Truš

Politika

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus visuotinio narių susirinkimo metu naujuoju pirmininku išrinktas 39-erių metų jūrų kapitonas, verslininkas, aktyvus visuomenininkas Artur Truš.

Pirmuoju pirmininko pavaduotoju išrinktas Tomis Paulauskas. Pirmininko pavaduotojais taip pat išrinkti Saulius Budinas, Lina Skrupskelienė ir Rūta Pocienė.

Naujasis skyriaus pirmininkas savo rinkiminėje kalboje akcentavo, kad liberalai Klaipėdoje turi vėl tapti stipriausia politine jėga. Tam esą reikia tiek idėjinio, tiek asmenybinio, tiek organizacinio atsinaujinimo.

„Esame nauja klaipėdiečių karta, kuri labai mylime savo miestą. Esame jau pakankamai sukaupę gyvenimiškos patirties ir išminties, kad
galėtumėme imtis politinės atsakomybės. Čia sukūrėme šeimas, turime mylimus darbus bei veiklas. Čia leidžiame savo laisvalaikį. Norime gyventi laimingame ir turtingame mieste, todėl ateina metas išlįsti iš sau patogaus kiauto ir imtis atsakomybės už savo vaikų, artimųjų, bendradarbių, pažįstamų, visos miesto bendruomenės ateitį. Laikas atsinaujinti, atgimti, pakilti ir grąžinti Klaipėdai liberalų vardą! Liberalai, keliam bangą iš naujo“, – į savo bendražygius kreipėsi Artur Truš.

Posėdyje išrinkta nauja Liberalų sąjūdžio skyriaus taryba, kurią sudaro 21 narys. Suformuotos skyriaus Etikos ir Kontrolės komisijos.

Praėjusiuose savivaldybės rinkimuose Klaipėdoje liberalų sąjūdis gavo 9,35 proc. rinkėjų balsų ir turi tris atstovus (S. Budinas, Saulius Liekis ir Edmundas Kvederis) ir Klaipėdos miesto taryboje bei dirba opozicijoje.

6 Comments

  1. O kuo jis jau įžymus

    visuomenininkas kad taip įvardinat? Negirdėtas- nematytas..Gal tik tie du kur stovi yra kažkiek žinomi. Vienas – kaip melagis ir leftistas o kita kaip tuščia vieta užkišanti skyles.Kai liberalam reik.. Abu savanaudžiai bet kur liberalą rasi kitokį?;D) Šitie tikrai buvo miesto valdyme todėl iš jų darbo ir galiu daryt tokias išvadas (čia mano nuomone).

    Reply
  2. AA

    Klounas

    Reply
  3. Klaipėdientė

    Sveikinimai naujam pirmininkui! Klaipėdos liberalai su nauja jėga! Pirmyn!

    Reply
  4. Sunku bus

    po dūdoriaus ir Masiulio darbelių.

    Reply
  5. Simona

    Puikus žmogus, geras kolega. Sėkmės Artūrai, įgyvendinant siekius ir politikoje.

    Reply
  6. Andrius

    Puikios žinios. Teko susidurti su Artur darbinėje aplinkoje. Fantastiškas žmogus. Pasisekė liberalams. O tau Arturai sėkmės naujose pozicijose!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Politika

Klaipėdos liberalai išsirinko vienmandatininkus

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius visuotiniame susirinkime sprendė​, kas atstovaus partijai rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose uostamiestyje. Danės, Pajūrio, Baltijos ir Marių ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Universiteto ligoninės ūkiu rūpinsis liberalas?

„Atviros Klaipėdos“ duomenimis, sausio pabaigoje paskelbtą konkursą Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojas infrastruktūrai ir plėtrai pareigoms užimti laimėjo ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This