Į Klaipėdos „Akropolį” investuoja 7,7 mln. eurų

Verslas

„Akropolis Group“ praneša, kad jos valdomame Klaipėdos „Akropolyje“ iš esmės modernizuojamas interjeras. Į bendrųjų erdvių atnaujinimą investuojama 7,7 mln. eurų, o darbai vyks netrikdant įprasto prekybos centro darbo ritmo.

„Prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ Klaipėdoje veikia nuo 2005-ųjų, jame nuolat atsinaujina parduotuvės, pristatomi nauji prekių ženklai. Atnaujindami bendrąsias prekybos ir pramogų erdves siekiame, kad „Akropolis“ įtvirtintų savo pozicijas lankytojams siūlydamas plačiausią prekių, paslaugų ir laisvalaikio praleidimo vietų pasirinkimą ir patogiausią apsipirkimą. Šis prekybos centro interjero atnaujinimas bus didžiausias jo veiklos istorijoje. Tikimės, kad atnaujintos uostamiesčio „Akropolio“ erdvės prisidės prie teigiamos lankytojų apsilankymo patirties kūrimo“, – pranešime cituojamas „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos vadovas Dominykas Mertinas.

Klaipėdos „Akropolyje“ bus atnaujintas bendrųjų erdvių interjeras, ypatingą dėmesį skiriant moderniems apšvietimo sprendimams, šviesesniam ir jaukesniam prekybos ir pramogų centro interjero dizainui. Projekto įgyvendinimo metu bus įrengiamos naujos patogios poilsio zonos su minkštasuoliais, kurios bus akcentuojamos skirtingomis spalvomis. Jau pradėtos iš esmės atnaujinti sanitarinės patalpos – didesnė dalis jų jau pasitinka lankytojus su gerokai erdvesnėmis ir šviesesnėmis erdvėmis, patogiais ir higienos atžvilgiu saugesniais beduriais įėjimais. Prekybos centre taip pat jau veikia ir trys naujai įrengti modernūs ir erdvūs vaiko priežiūros kambariai.

„Siekiame prekybos ir pramogų centrui suteikti daugiau šviesos – pilkus atspalvius keičiame baltos spalvos tonais, diegiame dienos šviesą imituojančius apšvietimo sprendimus, taip suteikdami daugiau erdvės ir atvirumo bendrosioms patalpoms. Pašviesinus bendrą Klaipėdos „Akropolio“ vidaus foną išryškės ir jame esančių parduotuvių vitrinos“, – komentuoja projekto autorius, UAB „2L architektai” architektas Rytis Čimkus.

Klaipėdos „Akropolyje“ numatyta atnaujinti daugiau nei 11 tūkst. kvadratinių metrų bendrųjų erdvių ploto, bendras prekybos ir pramogų centro plotas sudaro 77 tūkst. kvadratinių metrų. Pirmieji alėjų atnaujinimo darbai prasidės birželį, numatoma, kad projektas truks maždaug metus.

„Planuojame, kad atnaujinimo darbai bus įgyvendinami etapais, aktyvūs darbai alėjose vyks naktimis, tad visos prekybos bei paslaugų zonos dirbs įprastai, o lankytojai galės naudotis visais patogumais“, – sako D. Mertinas.

„Atvira Klaipėda” praėjusią savaitę rašė, kad Klaipėdos „Akropolį” valdanti bendrovė „Taikos turtas” yra gavusi Klaipėdos savivaldybės pritarimą dar pernai paviešintiems projektiniams pasiūlymams, pagal kuriuos projektuojamas naujas 3527,84 m² ploto pastatas, kuriame bus „prekybos plotas, techninės, buitinės ir administracinės patalpos vienam nuomininkui, turinčiam atskirą koncepciją. Kada bus imtasi šios plėtros D. Mertinas konkrečiai neatsakė. Taip pat jis informavo, kad dar neturima planų, ką daryti su prieš daugiau nei septynerius metus įsigytu šalia stovinčiu buvusiu KGB pastatu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdoje vyks Didžioji sodinukų mugė

Balandžio 20 d. prie Klaipėdos „Akropolio“ vyks Didžioji sodinukų mugė. „Pandemijos metu daug kas įsigijo sodybas, ėmė puoselėti seniau turimas, ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Miestas

Iš Baltijos jūros dugno iškelti archeologų radiniai - Klaipėdos „Akropolyje“

Klaipėdos „Akropolyje“ pristatoma Klaipėdos universiteto (KU) parengta paroda, kurioje eksponuojami akademiko prof. habil. dr. Vlado Žulkaus ir povandeninių archeologų komandos ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Verslas

„Akropolyje“ vyks Gero maisto festivalis

Balandžio 6 d. Klaipėdos „Akropolis“ lankytojus pakvies į naują renginį – gastronomijai dedikuotą Gero maisto festivalį. „Su „Akropoliu“ bendradarbiaujame jau ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This