„Kretingos vandenyse“ – nauja vadovė

Regionas

Antradienį pareigas oficialiai pradėjo eiti nauja UAB „Kretingos vandenys“ direktorė Eglė Alonderienė.

UAB „Kretingos vandenys“ direktoriaus atrankos konkursą skelbė įmonės valdyba. Pirminę kandidatų atranką organizavo personalo atrankos agentūra „Atranka360“, iš 10 konkurse dalyvavusių kandidatų atrinkusi penkis. Konkurso laimėtoją vėliau jau atrinko UAB „Kretingos vandenys“ valdyba.

E. Alonderienė Kauno technologijos universitete yra įgijusi viešojo administravimo magistro laipsnį, anksčiau ėjo UAB „Šiaulių vandenys“ finansų, planavimo skyriaus viršininkės, AB „Klaipėdos vanduo“ pardavimų departamento, klientų aptarnavimo departamento direktorės, UAB „Klaipėdos rajono vandenys“ ir AB „Klaipėdos vanduo“ valdybos narės pareigas, taip pat dirbo ekonomiste SĮ „Kretingos komunalininkas“ ir UAB „Kretingos vandenys“.

Direktoriaus atrankos konkursas skelbtas po to, kai įmonės valdybos sprendimu iš UAB „Kretingos vandenys“ direktoriaus pareigų buvo atleistas anksčiau bendrovei vadovavęs Tomas Jurgutis.

Kretingos rajono savivaldybė valdo 100 proc. šios įmonės akcijų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neišvalytos Kretingos nuotekos pasieks ir Klaipėdą

Kretingos rajone dėl stichinio lietaus pasekmių trečiadienį nuo 10.30 val. paskelbta ekstremali situacija ir priimtas sprendimas kelias valandas į Tenžės ...
2023-11-08
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Išvalytame vandenyje - 14-os skirtingų vaistų likučiai

Lietuviai masiškai vartoja skausmą malšinančius vaistus, kurių likučiai atliekant gamtinius reikalus patenka į kanalizaciją. Kadangi Lietuvos nuotekų valyklos farmacinių medžiagų ...
2022-01-11
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Klaipėdos vanduo” pasiekė pergalę prieš du buvusius vadovus

Pirmos instancijos teismas patvirtino, kad ir uostamiesčio savivaldybės valdomos AB „Klaipėdos vanduo” Teisės ir bendrųjų reikalų bei Plėtros departamento direktorius ...
2021-06-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This