Klaipėdos šoferių karalius – Arūnas Tuma*

Spyglys

Spyglys
2023-06-02

Komentarų: 6

Tokį titulą vietinės reikšmės politikui ir nevietinės reikšmės verslininkui Arūnui Mėmelio šoferiai suteikė ne už tai, kad jis mėgsta gražias mašinikes ir mergikes. O už tai, kad įtikino (kiti mano, kad įsakė) Klaipėdos merą panaikinti Herkaus Manto gatvėje kelio ženklą, draudžiantį čia važiuoti didesniu nei 30 km/h greičiu. Tam aršiai priešinosi tik vienas savivaldybininkas Kastytis.

Karūnuojamas Arūnas pažadėjo ateityje Herkaus Manto gatvėje panaikinti ir pėsčiųjų perėjas. Ir atverti Žaliojo slėnio gyventojams (ypač A. Vaitkui ir A. Kamarauskui bei kitiems nusipelniusiems asmenims, kurių sąrašas nepridedamas) visus įvažiavimus į Klaipėdą.

Spyglio moralas: karaliams, kaip ir politikams, pažadus tesėti nėra įprasta.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

6 Comments

  1. Klemka

    Gal Tuma panaikins Sportininkų g. ženklą draudžianti sukti kairėn į Smilties Pylimo gatvę ir nereikės važiuoti iki stadiono kad apsisukti ir paskui tik važiuojant atgal pakliūti į Smilties Pylimo gatvę, nes kitaip neįmanoma nes visur kiemai prikimšti mašinų ir įvažiuoti ir ten apsisukti neįmanoma, gal klerkai galų gale paskaitys KET pakeitimus nuo š.m. sausio 1 pirmos dienos įsigaliojusi ir vykdys jo reikalavimus

    Reply
  2. Nu jo

    Autobusai laksto tai geras bajeris

    Reply
    • Hmm

      Mums tai skamba kaip bajeris, o anas tokius argumentus pateikia… Eh, didieji eismo saugumo specai.

  3. siaips

    Tuma pradėjo per daug įsibėgėti. Čia kaip? Nebaudžiamumas atsirado? Suprantama kad Vaitkus yra genialus menininkas įslysti iš visu situacijų lik slidus ungurys bet …..

    Reply
  4. Hmm

    Spygliau, o kodėl dar neparašei, kad anas ir radarą iš ten išpravodijo prie Biržos tilto, nes ten autobusai laksto? 😀

    Reply
  5. Anonimas

    Dabar supratau kodėl H.Manto gatve vėl pradėjo lakstyti kelių gaideliai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Sporto mėgėjams – naujas stadionas 

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad šalia jai priklausančios „Gilijos“ pradinės mokyklos (Taikos pr. 68) atliekami paskutiniai naujo stadiono įrengimo darbai – ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This