Laiptinėje – jauno vyro mirtis

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos policija pranešė, kad pirmadienį, apie 19.29 val., vieno Žardininkų gatvės daugiabučio laiptinėje greitosios pagalbos medikai konstatavo 32-iejų vyro mirtį.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

2 Comments

  1. Fu

    Tai is butrovo jau ne vienas atsimete. Nors ir buvo kreiptasis ir parodytas adresas. Jiems vienodai. Toliau leidzia zmonems vartoti ir platinti. Kada Klaipedos tyrejai uzdarys sita taska? Kada vingi dima irgi sedes. Jei ne pas bustrova tai i vingi sauna zmogeliukai.

    Reply
  2. Klaipēdietē

    Žardininkų gatvēje kur mirē vyras kalba kad perdozavo.Toj gatvēj juk 5 narkomanu lizdai gyvuoja ir niekas jų neuždaro,niekam neaktualu.Kaip ir žardininkų gatvēj gyvena 2 jaunos šeimos augina po mažameti vaika ,vaikų teisēm irgi vienodai šviečia ,gal tipo nežino,ar nenori žinoti ,tik kažkodēl perlepintais vaikais domisi padoriose šeimose,nuo jų vaikus atiminēja ,sudaro padorēm tēvam nereikalingas kliūtis,gal dēlto kad vaikų teisēse dirba kai kurie žmonēs kuriem trūksta kompetensijos,patirties ir žiniu ,bet taip yra.Taip pat taikos pr.4 narkotikų lizdai,alksnynēj 3 bet tai irgi niekam neįdomu niekas jų neuždaro,gal kai kam tai naudinga neišnaikinti lizdu .gal tipo teisēsauga nežino ar nenori žinoti ,gal būtus ir adrasus įvardinti šių lizdu ar galbūt ne vīsiem aktualu .Ira teisēsaugoj kuriem aktualu ,bet ir yra tokiu kuriems nusispjiaut,tai vieni narkomanai miršta ,jų vieta pakeičia kiti .taip ir sukasi karuselē,”tegu savivaldybē ,daugiau vargšam dar parūpina nemokamu švirkštu keitikliu ,narkotiku pakaitalo .”

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Mirė darbo vietoje

Klaipėdos policija pranešė, kad antradienio rytą, apie 8.30 val., Nemuno gatvėje, darbo vietoje, buvo rastas 67-erių vyro lavonas be akivaizdžių ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Gatvėje - negyvas vyras

Klaipėdos policija pranešė, kad šeštadienio vakarą, apie 20 val., Naikupės gatvėje rastas mirusio apie 40 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškio ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Rastas dar vienas apdegęs kūnas

Policija pranešė, kad pirmadienio rytą, apie 9.35 val., Klaipėdoje, Rumpiškės gatvėje esančiame būste buvo rastas apdegęs 85-erių jo šeimininkės kūnas. ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This