Parengti Veiviržėnų kultūros centro rekonstravimo projektiniai pasiūlymai

Regionas

Baigiamas rengti Veiviržėnų kultūros centro rekonstravimo projektas – visuomenė kviečiama susipažinti su projektiniais pasiūlymais.

„Veiviržėnų kultūros centras, deja, seniai nebeatitinka nei energijos efektyvumo, nei statybos techninių standartų. Patalpos ir scena taip pat nepritaikyti koncertams ir kitiems didesniems renginiams. Taigi buvo būtina centrą tvarkyti iš pagrindų, ką ir planuojama padaryti – bus įrengta du kartus didesnė scena, perplanuotos vidaus erdvės, didės ir pati žiūrovų salė“, – pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Planuojama, kad po rekonstrukcijos iki 30–40 procentų turėtų sumažėti centro eksploatavimo sąnaudos, atsiras klimato valdymo galimybė.

„Po rekonstrukcijos atsiras ir patalpos priimti svečiams bei atlikėjams, erdvus holas, administracinės patalpos. Gerės renginių organizavimo galimybės, planuojamos priemonės, padėsiančios spręsti scenos apšvietimo ir kitus techninius klausimus. Be to, bus tvarkoma ir centrinė miestelio aikštė, tad pokytis bus akivaizdus“, – teigia Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.

Planuojama, kad sutvarkytas Veiviržėnų kultūros centras duris turėtų atverti iki 2025 m. pabaigos.

Susipažinti su projektiniais pasiūlymais galima Savivaldybės interneto svetainėje.

Viešas susirinkimas nuotoliniu būdu vyks birželio 21 d. 15 val. Prisijungimo nuoroda čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pagerbė ryškiausius metų kultūros šviesulius bei jaunuosius talentus

Priekulėje pristatytas naujas festivalis „Ženklai“, kviečiantis pažinti nepažintą Priekulę ir jos kūrėjus. Festivalio atidarymo renginio metu įteikti ir trys apdovanojimai ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This