Klaipėdos rajono pirmokams – būtiniausių priemonių krepšeliai

Regionas

Jau antrus metus iš eilės rugsėjo 1-ąją Klaipėdos rajono pirmokų lauks būtiniausių kanceliarinių priemonių krepšeliai. Tad tėveliai, kurių mažieji tik ką baigė priešmokyklines grupes, rudenį gali pasitikti ramiau – Klaipėdos rajono savivaldybė praneša pasirūpinsianti daugiau nei 20 priemonių rinkiniu, kuris pravers, pradedant mokslo metus.

Pirmoko krepšelyje vaikai ras ergonomišką plunksnakotį, sąsiuvinių pirmai klasei linijomis ir langeliais, kapsulių plunksnakočiui, spalvotų flomasterių ir pieštukų, spalvotą dvipusį popierių ir kartoną, piešimo sąsiuvinį, akvarelę, 2 teptukų rinkinį, žirkles vaikams, drožtuką, trintuką, pieštukinių klijų, liniuotę, indelį teptukui plauti ir paletę dažams maišyti, guašą, plastikinį aplanką dokumentams. Visos priemonės bus sudėtos į sportinį krepšelį su savivaldybės logotipu.

„Iš viso planuojama įsigyti 630 rinkinių. Tad kiekvienas pirmokas, lankysiantis Klaipėdos rajono mokyklą, nepaisant tėvų pajamų, gaus būtiniausias kanceliarines priemones ir mokslo metus pradės pasiruošęs. Apskritai smagu pirmą dieną mokykloje pradėti nuo dovanų. Tai leis pirmokams jaustis smagiau ir drąsiau. Taip pat tęsime tradiciją kiekvienam pirmokui dovanoti ir po atšvaitą, kad vaikai į mokyklas keliautų saugiai“, – pranešime pažymi vicemerė Violeta Riaukienė.

Vieno pirmoko krepšelio vertė – beveik 40 eurų. Jį suformavo Švietimo ir sporto skyriaus specialistai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pasodino per 13 000 medelių

Bendradarbiaudami su Valstybinių miškų urėdija (VMU) daugiau nei 200 SBA grupės darbuotojų šeštadienį Norkaičių girininkijoje, Klaipėdos rajone, 3,4 hektaruose ploto ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos kapinės sparčiai plečiasi tik popierių šūsnyje

Pasirašyta nauja sutartis dėl Klaipėdos miesto kapinių plėtros galimybių studijos papildymo naujomis galimomis teritorijomis. Už 10 tūkst. eurų bus koreguojama ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This