Ar Arvydas Vaitkus turi Vytauto Grubliausko gebėjimų?*

Spyglys

Spyglys
2023-06-11

Komentarų: 5

Kad ir kas kaip bevarytų ant 12 metų Klaipėdos meru buvusio dūdoriaus Vytauto Grubliausko, jo vadovaujama savivaldybė kartu su kitais sąjungininkais sugebėjo apginti Klaipėdos universiteto suverenitetą. Mūsų universitetas netapo kokio nors Vilniaus ar Kauno universiteto posūniu, o yra laisvas bajoras. Na, gerai, – tebūnie plikbajoris. Bet tai irgi – šis tas.

Dabar tokiu posūniu, tiksliau podukra, tapti reali grėsmė iškilo Lietuvos aukštajai jūreivystės mokyklai. Panašu, kad naujoji miesto valdžia ir piršto nepakrutino, kad Jūreivystės mokykla neatitektų Vilniaus pasipūtėliams.

Tai va, sako Spyglys, dabar ir pasimatys, ar Arvydas Vaitkus turi tokių gebėjimų kaip Vytautas Grubliauskas. Ar sugebės apginti Jūreivystės mokyklą?

Ir priduria tokį moralą: vyrą padaryti darbai puošia.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Stebėtojas

    Kongas galėjo pasikrutinti ir miestas nebūtų tapęs bala. Tai , kad Klaipėdoje šiandien yra jau dvi universitetinės mokymo įstaigos yra didelis pasiekimas. Ačiū A. Vaitkui , kad nestabdė V. Stankevičių. Kartais reikia netrukdyti. Kas liečia administravimo gebėjimą, tai A.Vaitkus visa galva aukštesnis. Linkiu sekmės , Arvydai!!!

    Reply
  2. Kestas

    Sitas miestui nefirbs

    Reply
  3. Vincas

    O kam jam reikia? Tam mes naują merą ir išrinkom, kad būtų viskas kitaip, o ne tas pats.

    Reply
  4. Nuomonė

    Nusivylimas vietiniais politikais iki šleikštumo. Šiandien perskaičiau kaip mūsų savivaldybės deputatai naudojosi išmokomis, skirtomis kancelerinėms išlaidoms, pasidarė gėda… , kad kai kurie veikėjai apgailėtini vertelgos, nors turėtų rodyti pavyzdį, Bėgioja per kelis darbus , todėl visi darbai atmestinai atliekami, nemokšiški. Graudu, kad taip nusigyvenom, gaila, kad miesto taryboje sukiojasi tokie degradai.kurie skirtas išmokas naudoja begėdiškai. Kai kurie turėtų trauktis ne tik iš valdžios, bet ir iš miesto… Bent prieš kolegas turėtų turėti gėdos.

    Reply
    • O

      Kaip tie degradai atsiranda miesto taryboje? Iš dangaus nukrenta , ar mes juos ir išrenkam?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Nerandi vietos automobiliui? Kreipkis ir gausi špygą*

Senolis Jonas iš Budelkiemio gatvės tapo savivaldybės reklamos auka. Žmogus kankinasi dėl to, kad daugiabučio kieme nėra vietos dviem jo ...
2024-05-04
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kirs 16 geros būklės medžių

Nepaisydamas savivaldybės Tarybos sprendimo meras Arvydas Vaitkus Klaipėdos miesto želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos pirmininku paskyrė ne ...
2024-05-04
Skaityti daugiau

Spyglys

Neregėtas ponulio dosnumas liberaliam jaunimui*

Nuolat į šuns dienas dedanti anksčiau Klaipėdą valdžiusius liberalus dabartinė miesto valdžia nutarė ugdyti naująją liberalų kartą skatindama ją materialiai. ...
2024-05-03
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This