Gydytis – į garažą po Atgimimo aikšte*

Spyglys

Spyglys
2023-06-13

Komentarų: 10

Spyglys mano, kad naujo Jūrininkų poliklinikos pastato statybos nauja valdžia ketina atsisakyti todėl, kad būtent 20 milijonų eurų trūksta garažui po Atgimimo aikšte statyti. Juk prieš rinkimus buvo įsipareigota tą garažą statyti, tai dabar merui kreditoriai tikriausiai rankas laužo, nagus taikosi nulupti, jei pažadų netęsėtų.

O kam ta naujoji Jūrininkų poliklinika Birutės gatvėje? Visokiems apsisnargliavusiems piliečiams, kurie į privačią gydymo įstaigą nueiti negali… Tad ją statydami praktiškai išmestume pinigus į balą. Matyt, taip samprotauja iš rajono atvykęs Klaipėdos meras ir jo pavaduotojai.

Pats didžiausias Klaipėdos savivaldybės svarbalas jau davė nurodymą miesto vyr. gydytojai Rožei parengti išaiškinimą, girdi, jei statysi mašiną požeminiam garaže, slogą kaip su ranka iškart nuims. Kaip ir pūslelinę, trydą bei hemorojų.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

10 Comments

  1. Klaipēdietē

    Nereikia skaičiuoti Gerb. mero pinigu ir aptarinēti namų,bei tvarkomo keliuko.Gerb.dabartinis meras visa gyvenima dirbo ir užsidirbo visa ta ka tūri žmogus.Kaip asmenybē dabartinis meras ,tai yra Gerb. Vaitkus sažiningas,skrupulingas ,atsidaves darbui žmogus ,kuris tikrai dirbs dorai klaipēdiečiu labui.Nebūtinai visiem Gerb.meras visiem turi įtikti ir patikti ,jį išrinko klaipēdiečiai ,kurie matē jo nuveiktus darbus dirbant uoste.Taip pat ne vienas klaipēdietis pasakys kad tai rimtas ,doras žmogus kaip vadovas ,kaip dabartinis meras,”liaudiškai ,tariant ,nereikīa pagaliu kaišiot į ratus”,dabartiniam merui.Sveikatos,stiprybēs,dabartiniam merui jo darbe.O naujos poliklinikos,bei ligoninēs statyti ,nereikia jos dar normalios būklēs,geriau miesto biudžeto pinigus panaudoti kitur,tai yra kitiem darbam,teisingas Gerb.mero požiūris.SĒKMĒS DARBUOSE.

    Reply
  2. Žmogus

    Pasak agentūros VBS, būsimame garaže Atgimimo aikštėje specialiai žemaitaičio, puteikio ir įvairaus plauko buvusių kolchoznikų beigi titovcų elektoratui bus įrengta patalpą, kur pasiligojusius runkelius zelionke teps ciocės Nina ir Alina , o Vaitkus retkarčiais ateis pasifotkinti?

    Reply
  3. Vida

    Kadangi Birutės g.sklypelis ,skirtas naujos Jūrininkų pol.statybai ,ribojasi su berods paties mero privačiu sklypu,tai akivaizdu,jog reikia užtrumpintį šos statybos įgyvendinimą.Nesvarbu,kad į procesą (projektavimas ir t.t) jau investuota apie 100 tūkst.eurų,kad kolektyvas arė viršvalandžius ,skaičiuodamas kvadratūras ,išplanavimus irt.t,kovėsi savivaldybėje vykusiuose debatuose.Visa tai dzin.Tegul ir toliau Jūrininkų SPC kuičiasi bendrabutyje,o pacientai karstosi sunkiai įveikiamais laiptais.O jei dar pridėsime prijungtą griuveną Pievų take( buvusi stomatologinė poliklinika) tai visai „įspūdinga ” sveikatoa priežiūros įstaiga gaunasi.Nieko tokio.Kuo greičiau ši įstaiga užsilenks tuo mažiau savivaldybei reikalų bus( nes ,deja, ji yra savivaldybės ,o ne Universitetinės ligoninės darinys).,o meras dar vieną sklypą prie savo jau tturimo galės prisijungti…

    Reply
  4. Klemka

    O kodėl miestas turi statyti polikliniką Universitetinei ligoninei ji priklauso Sveiakatos apsaugos ministerijai tai tegul Dulkys su Šimonite ir stato. Miestas gali prisidėti kokiu 10% prie statybos o ir projekto kaina aišku kaip diena yra dirbtinai sukelta nebent su visais įrengimais tiek kainuotų.

    Reply
  5. Klaustukas

    Klaipėdos Putinas galvoja viską padarysiu, tik klausimėlis iš kur pinigai. Proteguosiu sav. Įmones. Nuotraukų reklaminių neužteks. Reiks susirinkt iš miestiečių pakeliant mokesčius ir t.t. Suras kaip mes sumokėsim.

    Reply
  6. Ar liberaliai ciniškas spyglys pageidautų

    jog ir centro gyventojai dėl pablogėjusios gyvenimo kokybės išsikraustytų į rajoną ? Kaip liberalu ir klaipėdietiškai ” patriotiška ” ….fui…

    Reply
  7. Ciniškas liberalumas panašu " išgydo visas ligas " ?

    Iš VE. 2023-01-11 . Klaipėdiečiai pasijuto įžūliai apgauti____Centrinėje uostamiesčio dalyje gyvenantys klaipėdiečiai pareikalavo, kad Klaipėdos miesto savivaldybės administracija stabdytų jau praktiškai pasibaigusį atvirą konkursą dėl naujojo Jūrininkų sveikatos priežiūros centro pastato statybos. Apgauti pasijutę žmonės neturi nieko prieš, jog jų kaimynystėje, Birutės gatvėje, atsirastų sveikatos priežiūros įstaiga, tačiau nenori, kad tai pakenktų jų pačių gyvenimo kokybei ir net sveikatai._____P.S. dalis teksto .

    Reply
  8. Anonimas

    ? nu tai tik „ligotas” ir galėjo už šitą + žemaitaitį iš šventųjų požemių prabalsuot ?? bet pas juos jau nebepagydomos ligos taip, kad sueis jiem ir garažas ?️

    Reply
  9. T

    Super!

    Reply
  10. wow

    Kaip taikliai 🙂

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės rekonstrukcija: iš teismo kliūčių nebus

Ir Apeliacinis teismas patvirtino, kad vienos iš abejones dėl Atgimimo aikštės konkurso sąlygų kėlusių bendrovių pretenzijos yra nepagrįstos. Trečią kartą ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This