„OLDMAN Palanga“ skelbia 12-tą muzikos ir kino vasarą

Regionas

Per 40 koncertų ir susitikimų bei dvi dešimtys kino seansų – penktadienį Palangoje prasideda kone intensyviausias renginių maratonas Lietuvos pajūryje. Viena svarbiausių šiltojo sezono kultūros erdvių „OLDMAN Palanga“ kviečia mėgautis geriausių Lietuvos grupių ir atlikėjų pasirodymais, atrasti muzikinius svečius iš užsienio ir plėsti ribas kartu su visada stebinančiu kinu iš viso pasaulio.

Šiemet koncertinį sezoną patikėta atidaryti grupei „Baltos Varnos“, kurios į sceną kils birželio 16 d., penktadienį. Šeštadienį, birželio 17 d., oficialiai atidaryti vasaros į „OLDMAN“ atvyksta ne mažiau jautri ir sava roko grupė „jautì”.

Birželio 21 d. pergalės žinią Ukrainai „OLDMAN“ parke skelbs ukrainiečių folk-roko grupės „TaRuta“ paramos koncertas „Sparnai Ukrainai“. Renginio metu bus renkamos lėšos dronams ir kitai Ukrainai reikalingai technikai. Koncertas nemokamas, o visiems aukojantiems grupė žada atsidėkoti dovanodama suvenyrus. Po koncerto publikos lauks „DJ Vladas Rock AfterParty“.

Susitikimus su pasaulio muzika birželio 22 d. pratęs vokalistas ir Nyatiti muzikos žanro atlikėjas bei taip pat vadinamo aštuoniastygio instrumento virtuozas „Makadem“ iš Kenijos.

Penktadienį, birželio 23 d., savo naujausią albumą „Aš sakydamas kursiu“ kurorte pristatys FC Baseball, o šeštadienį Jonus ir Rasas šokdins neišsemiamos energijos „Baltic Balkan“ bei „Balkanaktis be stogo“.

Nuo kito sekmadienio „OLDMAN“ medžių pavėsyje įsižiebs kino ekranas, kino mylėtojus susitikti kviesiantis vasaros trečiadieniais ir sekmadieniais. Pirmąją juostą – festivalyje „Kino pavasaris“ pristatytą dokumentinį filmą „Tiek grožio, tiek skausmo“ – žiūrovai išvys birželio 23 d., o iš viso projekte „Pasaulio kinas parke 2023“ pajūrio sinefilams ir ramybės ieškotojams bus parodyta 20 kino darbų iš festivalio „Kino pavasaris“ bei Europos šalių kino forumo „Scanorama“ repertuaro ir trys Izraelio kūrėjų filmai, atrinkti bendradarbiaujant su Izraelio ambasada Lietuvoje. Visi seansai nemokami, projektą iš dalies finansuoja Palangos miesto savivaldybė.

Kino ir muzikos vakarus papildys susitikimai su „stand-up“ komikais – pirmoji Humoro klubo viešnagė su programa „Kelyje 3“ „OLDMAN“ suplanuota birželio 27 d.

Birželio koncertinį tinklelį užbaigs progresyvaus roko dueto Abii antrojo albumo „Metanoiia“ pristatymas bei Evgenyos Redko koncertas su grupe.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Kviečia į nemokamus pasimatymus su autoriniu kinu Palangoje

Jau kelerius metus nemokamus kino seansus po atviru dangumi Palangoje rengianti kultūros erdvė „Oldman“ ir šią vasarą kviečia į kino ...
2023-07-04
Skaityti daugiau

Regionas

„Oldman parke“ Palangoje - kinas po atviru dangumi

Penktą vasarą iš eilės nemokamus kino seansus Palangoje rengiantis „Oldman parkas“ (Jūratės g. 2a), ir šiemet palangiškiams bei miesto svečiams ...
2022-06-28
Skaityti daugiau

Regionas

Prasideda 10-oji „I love Palanga“ vasara

2012-aisiais kurorte užgimęs kultūrinis projektas „I love Palanga“ šiemet vėl kvies į muzikos bei kino maratoną. „Oldman parko“ scenoje šią ...
2021-06-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This