Pradės statyti Didžiąją Klaipėdos sieną*

Spyglys

Spyglys
2023-06-19

Komentarų: 4

Pasirodė pirmieji Klaipėdos atsitvėrimo nuo Žaliojo slėnio (Aukštkiemų kaimas) požymiai. Kol kas – tik kelio ženklas. 

Bet, Spyglio duomenimis, netrukus, kaip miesto savivaldybė ir žadėjo, čia bus pradėtos statyti ir fizinės kliūtys, kad kaimiečiai į miestą savo mėšlinais traktoriais nevažinėtų.

Tie fiziniai barjerai, kaip teigia Spyglio agentūra VBS, bus tiesiog mūro siena, savo išvaizda primenanti Didžiąją Kinijos sieną. Mūsiškė bus tik truputį didesnė ir tvirtesnė. Ir ilgainiui apjuos visą Klaipėdą.

Ką tuomet darys visa aukščiausioji Klaipėdos miesto valdžia, gyvenanti kaimuose ir ten plėtojanti natūrinį ūkį, VBS nepraneša.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

4 Comments

  1. Anonimas

    Rasykit akunda

    Reply
  2. Kad

    Tai kad tai ne vienintelis toks dalykas, paėmė saugaus eismo.komisija ir uždraudė Sportininkų g. posukį kairėn į Smilties Pylimo gatvę, atseit kamščiai susidaro prie šviesoforo, o kad sukantys į Smilties Pylimo g. nekalti tai komisijai nė motais, matyt neskaito kelių eismo taisyklių pakeitimų įsigaliojusių nuo š.m. sausio 1 dienos , užtat bausti sukančius vistiek kairėn tuo pat nereikia net priminti. Įdomu kiek tas nesąmoningas ženklas dar stovės, ar dar ilgai reikės važiuoti iki stadiono ir grįžti atgal kad patektum į namus.

    Reply
  3. Stebėtojas

    Ženklų statymo ypatumai. Čia tik Klaipėdoje. Nuo kada ženklas statomas viduryje kelio ,įkasant metrą? Kokį ženklų statymo punktą jis atitinka?

    Reply
    • Andrius

      Galima statyti jeigu ženklas tik mažam laikui

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Ieškoma recepto chaotiškai Tauralaukio plėtrai suvaldyti

„Šių urbanizuojamų teritorijų plėtra vyksta chaotiškai, pagal individualių sklypų savininkų norus, neatsižvelgiant į ilgalaikius besiformuojančių kvartalų socialinius, inžinerinius ir kitus ...
2024-04-28
Skaityti daugiau

Verslas

Tauralaukyje statys prekybos centrą su gydymo paskirties patalpomis

Projektuotojų vizualizacija Teritorijoje prie Pajūrio ir Akmenų gatvių, Tauralaukio kvartale, Klaipėdoje, projektuojamas dviejų aukštų su antstatu prekybos paskirties pastatas su ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This