Tradicija tapęs „Pažinimo stebuklas“ šįkart išsiskiria dalyvių gausa

Regionas

Jau 12 metus Klaipėdos senamiesčio ROTARY klubas kartu su Klaipėdos regos ugdymo centro pedagogais rengia tarptautinę stovyklą „Pažinimo stebuklas“ vaikams ir jaunuoliams su regos negalia. Pirmadienį prasidėjusi stovykla yra išskirtinė savo dalyvių gausumu – jų susirinko net 100. Tarp jų – ir 42 silpnaregiai bei neregintys vaikai iš Ukrainos bei juos lydintys asmenys. Taip pat dalyvauja svečiai iš Lenkijos ir Latvijos.

Stovykla vyks iki birželio 25 dienos moksleivių poilsio stovykloje „Raganė“, Monciškėse.

Šių metų stovyklos tema – „Klaipėdos kraštas istorijos labirintuose“, skirta Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-mečiui. Tad bus daug edukacinių užsiėmimų, supažindinančių su Klaipėdos krašto istorija, buitimi, amatais, senaisiais žaidimais.

Stovyklautojai lankysis Jūrų, Klaipėdos pilies, Palangos Gintaro muziejuose, taip pat numatytas pasivaikščiojimas po Palangos pasakų parką ir pasikėlimas apžvalgos ratu. Jų taip pat lauks kūrybinės dirbtuvės, orientacinis žygis, draugystės spartakiada, iškylos prie jūros ir smagios diskotekos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Sudėliojo ugdymo įstaigų aplinkos atnaujinimo prioritetus

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas patvirtino miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigų lauko žaidimų aikštelių ir įrengimų atnaujinimo 2024–2027 m. eiliškumo ...
2024-01-30
Skaityti daugiau

Regionas

Socialinės rizikos šeimose gyvenantiems vaikams - įmonių parama

Minint Vaikų gynimo dieną Klaipėdos rajono paramos šeimai centrą pasiekė 200 šypsenų dėžučių – būtiniausių higienos ir kanceliarinių prekių rinkiniai, ...
2021-06-07
Skaityti daugiau

Koronavirusas, Svarbu

Klaipėdoje per šventes nuo COVID-19 paskiepytas vienas žmogus

Šventinę kovo 11-ąją, Statistikos departamento duomenimis, buvo ištirta tik 4120 mėginių, kuriuose rasti 355 nauji COVID -19 infekcijos atvejai, tai ...
2021-03-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This