Vargas dėl proto pagal Tumą ir Dambrauską*

Spyglys

Spyglys
2023-06-29

Komentarų: 5

Sauliui Liekiui per Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdį pasamprotavimus, kad ne politiko darbas pirštu rodyti, kur turi atsirasti suoliukas ar šiukšlinė, pasipiktino Spyglio guru Vidmantas Dambrauskas ir Arūnas Tuma.

„Tai nereiškia, kad mes, politikai, negalim kištis: mes žinom, kiek urbanistikos … ir privaro. Kelius patiesiam naujus, o jie duoda leidimą už savaitę juos griauti”. Kas yra tie „urbanistikos” ir ką jie „privaro”, politikas nepaaiškino.

Politikai ilgai ilgai ir svarbiai svarstė, kiek šiukšlinių ir suoliukų turi būti miesto pajūrio paplūdimiuose, kokiu atstumu vienas nuo kito jie turi būti sustatomi. 

O Vidmantas Dambrauskas ta proga samprotavo apie mąstymo svarbą: „Pagalvoti mes privalome – tam mes ir esame. Siūlau nebėgti į dilgėles.” Vėliau jis siūlė nuogiems nebėgti ir į peklą.

Į dilgėles ir į peklą politikai nutarė nebėgti, bet sutarė visu būriu ateityje apsilankyti pajūrio paplūdimiuose. Ir įpareigojo pliažų tvarkytojus kartu, pasak mielojo Vidmanto, „pakviesti tą žmogų, kuris kas dieną šiukšles išveža”.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Antanas

    tai gerai, kad jie yra, turime progos pasilinksminti…Jie man nekliudo, tiesiog pakelia nuotaiką,.

    Reply
  2. A, šitie....

    Požeminių automobilių stovėjimo aikštelių ”kūrimo” meistrai…

    Reply
  3. Matosi

    ..ir girdisi per posedzius, kaip Dambrauskas net sakinio dorai nesurezga! Minciu daug, o pasakyti neina?…Jie su Tuma- pora, abu kaip Ostapas Benderis ir Kysa Vorobjaninovas is legendines komedijos…Zinoma butu juokinga, jei nebutu graudu..Abu is Klaipedos Vasiukus nori padaryti!

    Reply
  4. Čia jūs rimtai?

    Tokia miesto deputatų leksika?Iš 1990 -ųjų? Jie patys irgi iš ten?

    Reply
    • Anonimas

      Čia yra tikrieji Klaipėdos merai. Su tuo save ir pasveikinkim. Ir “ačiū” idiotams, išrinkusiems juos į valdžią.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Mirtinas incidentas BKT: padėtas tik vienas taškas 

Prireikė beveik ketverių metų, kad galutinai būtų patvirtintos išvados, kas gi buvo kaltas dėl to, jog 2020-ųjų vasarą Birių krovinių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This