„TEMOJE“ – gyvas Ado Gecevičiaus būgnų pasirodymas ir intelektualus reivas

Kultūra

Kultūros erdvė „TEMA“, įsikūrusi Naujoji Uosto g. 3, šį šeštadienį, 21 valandą, kviečia apsilankyti renginyje, kurį organizuoja du aktyvūs muzikos lauko atstovai – Adas Gecevičius ir Radvilė Buivydienė. Vakarėlyje skambės kruopščiai atrinktos ir labai įvairios muzikos selekcijos, taip pat pirmą kartą Klaipėdoje vyks A. Gecevičiaus gyvo garso būgnų pasirodymas.

Būgnininkas, prodiuseris ir kompozitorius A. Gecevičius pažįstamas iš pasirodymų su „Sheep Got Waxed“, „Vilniaus Energija“, Alina Orlova ir daugelių kitų Lietuvos atlikėjų. Paskutiniais metais jis vis dažniau pasirodo kaip solo būgnininkas ir jau surengė pasirodymus bendradarbiaujant su Vilniaus rotuše, Lietuvos nacionaliniu muziejumi, „Loftu“ ir festivaliu „Mėnuo juodaragis“. „TEMOS“ lankytojai turės galimybę išgirsti pirmąjį jo pasirodymą Klaipėdoje.

„Šiame vakarėlyje gyvi būgnai persipins su didžėjų kultūra. Savo pasirodyme būgnus gyvai jungsiu su elektronika ir visa tai bus naudojama intelektualiam reivui“, – pranešime cituojamas A. Gecevičius.

Jam kompaniją palaikys Lietuvos muzikos informacijos centro vadovė Radvilė Buivydienė, daugelį metų besirūpinanti įvairių žanrų muzikos leidyba ir sklaida Lietuvoje ir pasaulyje. Ji renka savo mylimos muzikos kolekciją, kurios perliukus labai nori išbandyti su pajūrio šokėjais.

„Visuomet buvau apsupta labai įvairios muzikos. Mane labai traukia džiazas, repas, kokybiška popmuzika, intelektuali elektronika, įvairūs eksperimentai. Savo selekciją šiam vakarui dėlioju labai vasariškai ir smagiai, nes kai kuri muzika gali tinkamai suskambėti tik jos klausantis vasarą prie jūros,“ – sakė R. Buivydienė.

1 Comment

  1. Persenes reiveris

    Idomu idomu, gaila kad isvazeves….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdoje statys „Garso sienas“

Rugsėjo 7-ąją, 19 val., Klaipėdoje, TEMOJE (Naujoji Uosto g. 3) vyks nemokamos praktinės garso apdorojimo ir kūrybines dirbtuvės „Garso sienos“. ...
2023-08-30
Skaityti daugiau

Kultūra

„WhaleSounds“ iš Klaipėdos siųs žinutę banginiams

Neseniai aštuonerių metų gimtadienį atšventusi ir naują albumą „Vėtra“ pristačiusi alternatyvios muzikos grupė „WhaleSounds“, paskelbusi vasaros koncertų turą „Jausmas 3×3“, ...
2023-07-24
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdoje - trijų dienų festivalis

Spalio 29–31 dienomis uosto teritorijoje įsikūrusi „TEMA“ bendruomenė festivalio „TEMAFESTAS“ metu kviečia išgirsti 10 pasirodymų, kurie varijuos nuo eksperimentinio džiazo ...
2021-10-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This