Naujoji Gargždų ligoninės vadovė sieks plėsti paslaugų spektrą

Regionas

Jau savaitę Gargždų ligoninė turi naują vadovę – laimėjusi konkursą ja tapo Neringa Tarvydienė, anksčiau dirbusi Visuomenės sveikatos biuro direktore, praneša Klaipėdos rajono savivaldybė.

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Nuo liepos 4 d. Gargždų ligoninei vadovaujanti N. Tarvydienė tikina, kad vienas pagrindinių jos tikslų – užtikrinti, kad gyventojai rūpintųsi savo sveikata, o ligoninė prie to prisidėtų visomis savo galimybėmis, kurias tik turi. Taip pat, anot ligoninės vadovės, būtina stebėti pokyčius ir atliepti gyventojų poreikius plečiant ambulatorines, diagnostikos, reabilitacijos ir kitas paslaugas.

„Noras yra turėti kuo aukštesnės kokybės paslaugas ir diegti jas kuo įvairesnes. Taip pat stiprinti patį paslaugų prieinamumą, nes tai girdime ir iš visuomenės – kad sudėtinga gauti paskyrimą pas gydytoją. Žinoma, labai reikia ir tam tikrų sričių specialistų. Norėtume į ligoninę pritraukti echoskopuotoją, kardiologą bei kitus reikalingus gydytojus“, – sako N. Tarvydienė.

Praėjusiame Tarybos posėdyje nutarta inicijuoti Sveikatos centro kūrimą, tad tai dar vienas iššūkis, laukiantis naujosios ligoninės vadovės.

„Po Tarybos sprendimo pradėjome visas reikalingas procedūras, numatytas teisės aktuose, ir laukėme, kol prie mūsų prisijungs Neringa, kad galėtume į darbus kibti jau pilna komanda. Šiuo metu kaip tik kviečiame privačias Klaipėdos rajono asmens sveikatos priežiūros įstaigas dalyvauti sveikatos centro veikloje funkcinio bendradarbiavimo būdu, tai yra – teikiant tam tikras paslaugas. Na, o vėliau laukia dar daugybė klausimų, kuriuos teks kartu spręsti, tad tikiuosi, jog tiek Savivaldybės, tiek visuomenės palaikymas naujajai ligoninės vadovei bus puiki motyvacija“, – teigia Klaipėdos rajono vicemeras Vytautas Butkus.

Šiemet N. Tarvydienė tapo ir viena pirmųjų naujos Metų medicinos darbuotojo premijos laureate. Apdovanojimas buvo įteiktas Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Potvynis slūgsta

Klaipėdos rajone besitęsiantis potvynis, savaitgalį pasiekęs stichinį lygį, slūgsta, sako rajono vicemeras Vytautas Butkus. Anot jo, šeštadienį Priekulėje vandens lygis ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Regionas

Žada, kad Sveikatos centras užtikrins daugiau kokybiškų paslaugų rajono gyventojams

Klaipėdos rajone tęsiamas Sveikatos centro steigimas – penktadienį posėdžiavusi Taryba pritarė Gargždų, Paupių ir Priekulės pirminės sveikatos priežiūros centrų prijungimui ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Pogimdyvinės depresijos gniaužtuose: problema didelė, bet kreiptis pagalbos vis dar gėda

Kaune įvykusi nelaimė, kai moteris su naujagimiu nusiskandino upėje, sukrėtė visuomenę ir atskleidė nemalonią tiesą – vis daugiau moterų po ...
2022-09-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This