Rajono meras perspjovė Arvydą Vaitkų*

Spyglys

Spyglys
2023-07-11

Komentarų: 11

Kol Klaipėdos miesto meras naktinis nemiega, dūsauja niekaip negalėdamas išsirinkti jo didį statusą atitinkančio hibridinio automobilio, jo kolega Klaipėdos rajono vadovas jau įsigijo ratus. Ir ne bet kokius, o tik elektra varomus!

Važinėsis dabar, mandravos, o miesto meras senu taršiu kibiru toliau kratysis. Kol kada nors įsigys tik hibridą… Gėda džiunglėms, pardon, Klaipėdos miestui!

O Spyglys atkreipia dėmesį, kad tas rajono mero automobilis beveik tokio pat dydžio, beveik visais parametrais yra kone lygus Klaipėdos miesto mero ieškomam prestižiniam automobiliui. Be to, jis bus pristatytas per keturis mėnesius! Ir vienu pakrovimu nuvažiuos 500 km. O miesto meras ir toliau terš oro tarša garsėjančią Klaipėdą.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

11 Comments

  1. Anonimas

    Manau vienos įstaigos užtektų.

    Reply
  2. Marijus

    O elektra pakrovimui tų visų „ekologiškų” mašinų bus nemokama?.. T.y. už ją ir toliau mokės eiliniai gyventojai, bet ne tie, kurie važinėja?.. Piderastynu atsiduoda ..

    Reply
  3. Svarbu

    Ar niera svarbių darbų kaip lenktyniauti dėl automobilio.Keliai už tai Klaipėdos raj.siaubingi .Projektai daromi kur dingsta neaišku.Teisingai ponas Vaitkau Klaipędos miesto mere kukliau gyventi geriau.

    Reply
  4. Jūs

    Susitvarkykit tą savo svetainę neina normaliai nuotraukų matyt arba išvis nedėkit jų, jei nesugebat

    Reply
  5. Česlovas

    Teks kitą kartą mane į merus išrinkti, turiu dviratį su dviem batareikom, tai gražaus pinigo sutaupysiu 🙂

    Reply
  6. klp

    Nusivaziavo dienrastis…

    Reply
  7. Spjūvis

    Guli Bangų gatvėje spyglys su redaktoriumi vienoje lovoje. Spyglys atsikrenkštė ir spjovė nt lubų, o nuo ten – redaktoriui ant veido… Šis supyko: – Kitą kartą prieš ką nors darydamas įspėk, gerai? -Gerai. Po kurio laiko spyglys sako: -Dėmesio! Redaktorius iškart užsitraukė antklodę ant veido. Spyglys: -Bezduliukas…..

    Reply
    • Ar

      durniau neišėjo?

  8. Spjūvis

    Bangų gatvės sienlaikraščio aktualios žinios.

    Reply
    • Lolas

      Teisingai, kad benradarbiaujat ir draugaujat, neklausykit Lietuvos prešus veikiančius Lietuvos valdžioje, nes jų tiklas vienas nustumti Lietuvą į bedugnę. Dėl kad pas Jus geri santykiai šudą pils trygubai. Dudorių „mūsų pseudo patriotų” draugelį, tikrai vyčiau lauk nuo bele kokios valdžios. 100% kam reikia perduoda i formaciją, kas klaipėdoje vyksta ir kokia linkme. Pinigai jam nekvepia.

    • bigcatwar

      vertetu klaida istaisyti

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This