Šimtukininkai „tikrai” sugrįš* (2)

Spyglys
Spyglys
2023-07-21

„Statistika yra liūdna, nes iš 1800 tik 200 abiturientų lieka Klaipėdoje. <…> Neužmirškite Klaipėdos miesto, tie, kurie išvažiuosit. Grįžkit, o mes, šioje salėje sėdintys miesto politikai, padarysime viską, kad jūs to norėtumėte“, – ketvirtadienį sveikindamas šių metų Klaipėdos abiturientus šimtukininkus virkavo miesto meras Arvydas Vaitkus.

Robertos Reliugaitės nuotr.

Ta proga viena Spyglio bičiulė pastebėjo, kad meras su visa savo vadovaujama savivaldybe sugebėjo šiems šauniems jaunuoliams skirti tik A4 formato popierėlį ir knygą. Tuo metu Kauno rajono savivaldybė įteikė šimtukininkams po vardinį laikrodį ir 200 eurų, Klaipėdos rajono savivaldybė – po 100 eurų už kiekvieną šimtuką.

„Didžiulė gėda Klaipėdos miesto savivaldybe. Pinigų, matyt, neliko, nes prioritetas yra brangi mero mašina!!!” – rėžia Spyglio bičiulė.

O pats dygliuotasis savo ruožtu gali tik konstatuoti, kad ne žodžiais, pažadais, o konkrečiai darbais šimtukininkus gerbti reikia.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Šimtukininkai „tikrai” sugrįš*”: 2

  1. Aš už jį nebalsavau. parašė:

    Geras pastebėjimas, tai rodo mero požiūrį į ateitį ir jaunimą… To reikėjo ir tikėtis.

  2. Močiutė parašė:

    Palangos ir Kretingos miestuose šimtukininkai gavo po 250 eurų, o Klaipėdoje tik popierėlį ir nuvytusią gėlę. Niekada negrįškit, ne bent mero postą užimti (įdomu, ar meras puikiai mokėsi).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Didžiojo pilies bokšto špilis iškils jau rugpjūtį

Užkopti į uostamiesčio piliavietės viršų, pasigrožėti nuo jos Kuršių mariomis ir Kuršių nerija, pasižvalgyti į uostą, laivus, akimis aprėpti miesto ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Ar karilionas tinkamai skambės dujų fabrike?

Nors nuo 1987 metų senojo Klaipėdos kariliono varpais muzikavęs Kęstutis Kačinskas vietos politikus ketvirtadienį įtikinėjo, kad varpai, perkelti į senojo ...
2024-07-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This