Jūros šventėje siautėjo ir ilgapirščiai

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdoje besibaigianti Jūros šventė ne visiems atnešė tik smagius renginius ar malonų apsipirkimą. Tradiciškai jos metu padaugėjo vagysčių.

Jau penktadienį policijoje buvo gautas 67 metų moters pranešimas, jog tos dienos vakare, apie 20.45 val., Danės g., mugės metu, iš jos rankinės buvo pavogta odinė piniginė, kurioje buvo 25 eurai, dokumentai ir įvairios kortelės. Moteriai padaryta 50 eurų žala.

Palmiros Mart nuotr.

Tuo metu šeštadienį apie 18.10 val. Turgaus g. taip pat šventės metu savo piniginės neteko 69 metų vyras. Ilgapirštis piniginę, kurioje buvo asmens dokumentai, 33 eurai, kortelės, ištraukė iš vyro rankinės. Patirtus nuostolius nukentėjusysis įvertino 83 eurais.

Tą pačią dieną nuo vagių nukentėjo ir maitinimo įstaiga. Praneša, jog apie 10 val. H.Manto gatvėje esančią maitinimo įstaigą galimai per langą pateko nepažįstamas asmuo ir iš kasos aparato pasisavino 70 eurų.

Kai kurie žmonės patys nesaugo savo daiktų. Apie 19.15 val. Sukilėlių g. buvo pavogtas be priežiūros paliktas lininis krepšys, kuriame buvo raktai, piniginė su 300 eurų, kosmetinė. Žala – 545 eurai.

O štai tarp 14 ir 14.30 val. Vytauto g. pas 81 metų senolę į namus atėjęs nepažįstamas vyras prisistatė policijos pareigūnu ir pasisavino 5450 eurų.

Žinia, ne visi nuo ilgapirščių nukentėję žmones kreipiasi į policiją, tad jos suvestinėse atsidūrę pranešimai tik iš dalies atspindi vagysčių mastą švenčių metu.

Visais minėtais atvejais policija pradėjo tyrimus dėl vagysčių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Vyks pratybos „Šventaragio žygis 2024“

Policijos departamentas praneša, jog balandžio 24-25 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse organizuojamos pratybos „Šventaragio žygis 2024“. Pratybų ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Veidai

Specialiosios parengties skyriaus viršininkas: „Kai pradėjau tarnybą vien apsauginis skydas svėrė apie 30 kilogramų"

Lietuvos policijoje yra tik penki Specialiosios parengties skyriai (SPS) – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apskričių vyriausiuose policijos komisariatuose ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This