Informacija apie socialinę paramą Klaipėdoje – vienu telefono numeriu (1)

Konsultacijos
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-07-24

Klaipėdos savivaldybė praneša, kad informaciją apie socialinę paramą bus galima gauti paskambinus vienu telefono numeriu. Socialinės paramos skambučių centras pradės veikti nuo liepos 26 d. Teigiama, kad su neprisiskambinusiais klaipėdiečiais susisieks patys socialinės paramos skyriaus darbuotojai.

Gyventojai, norėdami gauti išsamią informaciją apie socialinės paramos skyriuje teikiamas paslaugas, paskambinę tel. nr. 8 46 41 08 40, galės pasirinkti norimą temą ir bus sujungti su tą sritį aptarnaujančiu specialistu. Jei visi specialistai bus užimti, per sistemą bus teikiamos nuorodos, kur galima rasti informaciją rūpimais klausimais, taip pat bus nurodyti elektroninio pašto kontaktai pateikti savo klausimą.

Tiesa, dėl sistemos diegimo darbų liepos 26 d., nuo 9 iki 12 val. galimi laikini skambučių sutrikimai.

Tokios sistemos įdiegimas atsiėjo 26 tūkst. eurų, 85 proc. šios sumos finansuojama Europos Sąjungos lėšomis. Sistemai įdiegti pasirašyta sutartis su telekomunikacijų bendrove „Telia Lietuva”.

Anot savivaldybės, ilgalaikėje perspektyvoje siekiama, kad Klaipėdoje veiktų vienas telefono numeris visoms jos teikiamoms paslaugoms.

Žymos: | |

Komentarai (1):

Įrašo “Informacija apie socialinę paramą Klaipėdoje – vienu telefono numeriu” komentarų : 1

  1. Klaipēdietē parašė:

    Truputēli europinēs investicijos prasilenkia su realybe.Juk ne visi žmonēs ,galbūt turi vadinama telefona ,kuriem galbūt reikalinga parama gali paskambinti iš taško A į taška B ,tarkim.Juk kiek yra galbūt šeimų ,kur vaikai auga našlaičiais ,neturēdami vieno iš tēvų,vieničių mamų su kūdikiais ant rankų,neįgaliu žmonįų,senjorų vienišų ir galbūt kitu žmoniu ,kuriem galbūt čia ir dabar reikalinga pagalba ,o ne telefonu ,kur galbūt ,žmonēs jo neturi.Ka galima pasakyt ,tai iš tuščio į kiaura pilstymas,bet realiai ,tie nuskriausti žmonēs greitos ,reikalingos pagalbos čia ir dabaŗ nesulauks .Sunkiai suprantama ,tokie europiniu pinigu įsīsavinimas,bet realybēje kažkam galbūt to reikia ,puse įdiegs į sistemas kur realaus rezultato nebus ,pusē nuguls į kažkieno kišenes,bet likimo nuskriausti žmonēs,pagalbos galbūt nesulauks.Lietuva juk broliu,šogeriu kraštas,ranka ,ranka plauna ypač prie europiniu lēšu ,juk svarbu įsisavinti kažkiek,o galutinis rezultatas ,nelabai aktualus.Tokia realybē ,juk kažkaip reikia panaudot.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Atnaujins sustingusią „Mėlynojo proveržio” strategiją

2018 metais patvirtintą skambiai pavadintą pirmąją tokią visoje šalyje Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategiją iki 2030 metų („Mėlynąjį proveržį”) rengiamasi atnaujinti. ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Rengiami automobilių parkavimo rinkliavos „atlaidai” (atnaujinta)

Klaipėdos meras siūlo praplėsti Raudonąją parkavimo zoną, Mėlyną zoną priskirti Žaliajai, tačiau atsisakyti rinkliavos rinkimo ne sezono metu – nuo rugsėjo ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This