Mero baliuje – pigi šampė ir zakūskė*

Spyglys

Spyglys
2023-07-27

Komentarų: 26

Spyglys, eilinį kartą ir vėl nepakviestas į Jūros šventės mero balių, visgi iššniukštinėjo, ką ten valgė ir gėrė išrinktieji asmenys (trumpasis „Kas yra kas Klaipėdoje“ sąrašas). Nustatyta, kad putojančio ir neputojančio vynelio  buvo išgerta už 5 tūkstančius pinigų.

500 kviestinių svečių per 4 valandas išlenkė 2 tūkstančius taurių tokio birzgalo. Už tokią kainą geros šampės nebūna, deja. 

Ir apskritai, prie naujos valdžios šiemet baliaus Koncertų salės lauko estrados erdvėje būta labai skurdaus – tik už 12 tūkstančių pinigų. Kur ritasi pasaulis?

O, va, pernai UAB „Klaipėdos Viktorija“ vykusiame analogiškame baliuje dalyvavo tik 250 žmonių. Jiems pagal suderintą scenarijaus planą ir valgiaraštį buvo suteikta paslaugų už 16,8 tūkstančius eurų su PVM. 

Spyglio moralas: skūpus moka du kartus. Arba už jį sumoka plaukuota ranka.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

26 Comments

  1. Šulco zakūskė smirda

    Kokie ”spyglio” ”fantazijos” kertiniai akcentai? Pigus vynelis. Zakūskė. Plaukuota ranka. Mero balius. 500 svečių. Šulcas nori pasišaipyti iš mero? Šulcas nori pasišaipyti iš 500 svečių? Lyginant 500 svečių ir Šulco intelektą Šulcas yra embriono stadijoje.

    Reply
  2. klaipėdiškė

    Sveiki, aš norėčiau pasiūlyti Martynui,(kadangi tikiu kad niekas daugiau negali pamatyti siuntėjo el. pašto )kas pasirašo „Aldona’, įtariu vieną „vyruką”, kuris jau antrą kartą komentuoja šiuo moterišku vardu. Tiesiog įdomu, gaila, kad negaliu sužinoti…….

    Reply
  3. Džiombakas Čenderis

    vaitkus baliaus pradžioje turbūt juostelę perkirpo. O mero kolchozinis elektoratas spygavo iš laimės pigų spirituotą vynelį maukdami)) O vienas kartais gamybinių save pravardžiuojantis pseudoteisininkas prilupęs stūgavo apie kai ką lipantį kopėčiom. Elitazzz,,,

    Reply
  4. Miestietis

    O kodel pigus? Nemokat skaityti. 100ml -2,066, butelis 700ml, 7×2,066, bendra butelio kaina – 14,46
    Pakankamai nemaza kaina, menazai geru gerimu galima nupirkti
    Bet juk svarbiausia ziniasklaidai pakelti triuksma, kaip ir daugumai politiku

    Reply
    • Plaukuota koja

      500 svečių išgėrė net! 200 litrų putojančio vyno. Vyno kaina 5000€. Vienam asmeniui 10€. Brangu? Per keturias valandas. Bet Štulcas žino geriau, jis šliaužiojo po stalu, viską stebėjo, viską fiksavo. Net savo Zakūskė buvo atsinęšęs. ( Susivyniojęs silkės uodegą į Lietuvos liberalų sąjungos sienlaikraštį).

    • Sfinkteris

      14,46 – nieko nuostabaus. Tai normali restorano arba kavinės kaina. Norint pataupyti tokio pačio gėralo rimiake ar maksimoje galėjai nusipirkti už 5-7 €.

  5. Anonimas

    Jau tokio žemo lygio jūsų rašliava, kad jau dugną pramušet…

    Reply
  6. Klp Unlimited

    Štulcai gal jau uždaryk ebalnika, į pievas visai nusirašai pastaruoju netu, apgailėtinas pseudožurnaliuga, liaudyje tiesiog vafliu vadintinas

    Reply
  7. Romėnas

    Atrodo, kas šįkart Spyglys bus kaip niekad gerai pataikęs. Jupiteri, tu pyksti? Tu neteisus!

    Reply
  8. Naujas formatas

    Šį laikraištį laikas leisti be spyglių, be teksto ir nedideliais rulonėliais. Sėkmė garantuota!

    Reply
    • Viola da Gamba

      Kokį laikraštį? Jūs pasiklydote laike.

    • Tam Violai

      Vis tik geriau būtų ”laikraštis”, su klaviatūra nepatogu užpakalį nusišluostyti.

  9. AntejaG.

    Puiki svente buvo.Aciu organizatoriams.O del sampano ir uzkandos spiglys galetu nepergyventi.Svarbu ,kad smagu buvo visoje sventeje nuo ketvirtadienio iki sekmadienio vakaro.Spigli zinok ,kad jau laukiam kitu metu sventes.Ir tokio pat baliaus.Nepavydek.Busi geras ir tave pakviesim.

    Reply
  10. Svetimos gedos jausmas

    Grynai provincialų rubrika..
    Su kiekviena tokia rašliava vis naujas dugnas…

    Reply
  11. Miesto gyventojas

    Ir ko tie koncervatliberastai nerimsta, matomai senasis muzikantas buvo dosnus šitam sienlaikraščiui, žinoma iš mūsų, miestiečių pinigų. Pagarba p. Vaitkui, manau, kad ši kadencija tik pirma, bet tikrai ne paskutinė.

    Reply
  12. Stebėtojas

    Dėmesį atkreipia į tuos kurie verti. Jeigu naujas Meras būtų niekam tikęs , tai niekas ir nespygliuotų. Jeigu spjauna ant nugaros , tai tu esi pirmas… Gerą išsirinkome..

    Reply
  13. Vinxas

    Labai matosi, kad Dudoriui labai galva skauda, kad neteko valdžios, dabar sėdi kiti. O kaip Dudorius nori valdžios, jo gyvenimaz tapo beprasmis be vadžios. Būkit, prakeikti, jei aš ne valdžioje.

    Reply
  14. Pakeleivis

    ne spyglius,o dugnas. Labai žemo lygio žmogysta ten prisidengusi,matyt ne tik pavydus,bet ir nemokantis džiaugtis savo miesto žmonėmis ir jų darbų.

    Reply
    • Beveik Tadas Padas

      O aš pabaliavojau su neprastu vynu ir „zakuska” už savus, tiesa, ne čia, o prie ežero Aukštaitijoje. Be erzelio, stumdymosi ir atsibodusių atrakcijų, užtat su meškere ir senais gerais draugais už stalo.

  15. Klaipėdietis

    Gėda už Atvirą Klaipėdą, kad ieško ko prikipti prie mūsų naujo mero. Taip elgdamasis mažinate skaitytojų susidomėjimą Jūsų straipsniais. Pradėkite daryti išvadas.

    Reply
    • Aldona

      O gal ir atras prie ko prikibti. Šventų nėra

    • ar

      naujas meras nekritikuotinas? ar jau formuojasi vaitkaus kultas?

  16. Taupantis ne savo pinigus

    Ne šampanas lemia baliaus sėkmę Spyglį, o šeimininko nuoširdumas. Meras puikiai tvarkosi su miestiečių pinigais ir žino kam ir kiek jų labiau reikia. Buvau tame baliuje ir viskas buvo nuostabu, visiems visko pakako. O pačiam Spyglį teko aplink šlaistytis, tikriausiai su buteliu rankoje, o ne su šampano taure. Koks to butelio turinys, manęs nedomina, pasilik sau…

    Reply
    • Klausimėlis

      Puikus, taiklus komentaras! Ir apskritai visi Spyglio rašinėliai nukreipti prieš dabartinį Klaipėdos miesto merą Arvydą Vaitkų. Kaip ten sakoma apie tokius kaip Spyglys: kuom kvepia tuom tepa. Visai nejuokingos tos jūsų keverzonės. Įkyrus noras ”šmaikščiai” pasityčioti. Šleikštūs tie jūsų juokeliai. Pats ėskit tą savo zakūskę!

  17. Anonimas

    Spyglys net nežino, kad terasoje buvo tik viena renginio dalis, kadangi nekviestas apie antrą nieko nežino, kuri nebuvo nemokama 😀 😀 😀

    Reply
  18. Klausimėlis

    Klausimėlis: Spyglys dalyvavo baliuje ar ne? Spėju- nedalyvavo, Spyglys geria tik patį brangiausią prancūzišką šampaną iš Šampanės reginio.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This