Renginių organizavimo agentūra giria pajūrį ir Klaipėdą

Verslas

Renginių organizavimo agentūros „A Management“ vadovė Aušra Virkietytė tvirtina, jog Lietuvos pajūris kiekvienam renginiui suteikia atostogų skonį, net jei jis trunka tik vieną dieną.

Aušra Virkietytė

„Pajūris skiriasi nuo visos Lietuvos. Kiekvieną kartą čia atvažiavusi pasijaučiu tarsi užsienyje – na, viskas čia kitaip: oras, žmonės, šio krašto dvasia. Iš to ir atsiranda atostogų jausmas, kuris kiekvienam renginiui suteikia papildomą vertę“, – pranešime cituojama A. Virkietytė, kuri pati yra iš Dzūkijos.

Anot „A Management“ komandos, nors darbuotojai ne visada džiaugiasi, jei dėl įmonės vakarėlio reikia įveikti ilgesnį atstumą, pajūris yra išimtis – čia visi atvyksta noriai. O neretai po šventės dalis darbuotojų lieka pailsėti ilgesniam laikui. Tad vis dažniau darbdaviai esą susitaria su viešbučiais dėl nuolaidų savo darbuotojams ir padovanoja jiems pigesnes atostogas prie jūros.

Pasak renginių organizatorės, Klaipėda žavinga visais metų laikais. Čia verta daryti tiek vasaros šventę, tiek kalėdinį vakarėlį. Žygiai pajūriu pėsčiomis, dviračiais, orientaciniai Klaipėdos senamiestyje, įvairios edukacijos, žvejyba, pasiplaukiojimas kanojomis, baidarėmis, irklentėmis, kartingai, laipynių ir vandens parkai, degustacijos – veiklų čia ras tiek maži, tiek dideli kolektyvai. Ir kiekvienais metais atsiranda kas nors naujo.

A. Virkietytė teigia, jog jai ypač patiko keletui klientų Melnragėje suorganizuotas banglenčių nuotykis.

„Šią patirčių per banglentes programą sukūrėme kartu su „Surf Camp“ akademijos įkūrėju Girmantu Neniškiu. Jos tikslas – padėti žmonėms išeiti iš komforto zonos, geriau pažinti save bei vandenį. Tai vienas iš tų renginių, kurie tiesiog „supurto“ žmones, labai stipriai emociškai paveikia“, – pasakoja „A Management“ vadovė.

Vadovams, VIP klientams neretai siūloma pramoga – buriavimas nuo Klaipėdos iki Juodkrantės ar Nidos. Klaipėda gali pasigirti aukšto lygio maitinimo įstaigomis, kas organizuojant renginius vadovams irgi svarbu.

„Mane kiekvieną kartą nustebina terapinis jūros poveikis. Žmonės grįžta po žygio pajūriu šiek tiek sužvarbę, bet laimingi. Atrodo, kad vėjas tiesiog išpūtė iš galvos visus darbinius rūpesčius. Tada jie taip lengvai pasiduoda šventės nuotaikai, atsipalaiduoja. Jei tik galite, būtinai išvežkite savo žmonės prie jūros – tai tikrai atsipirks“, – teigia A. Virkietytė.

Pasak „A Management“ vadovės, Vilniuje, Kaune daugelis renginiams tinkamų erdvių išbandyta ir net pabodę, sunku nustebinti klientus, o Klaipėda turi nemažai atsinaujinusių ar dar nedaugelio atrastų renginių vietų – tikrų perliukų. Žinoma, pats didžiausias traukos objektas – jūra.

„Muzika, fantastiški saulėlydžiai, šokiai basomis ant smėlio – dar neteko sutikti nusivylusio tokiu vakarėliu“, –  sako Aušra, tikinanti, jog ir pats pajūris, Klaipėda tokie gražūs, kad dažnai net nereikia papildomo renginio dekoro arba užtenka minimalių investicijų.

Kaip dar vieną pranašumą ji mini ir sklandų bendradarbiavimą su Klaipėdos miesto savivaldybe. Jei organizatoriai ateina su tvarkingais dokumentais, yra pasirengę užtikrinti žmonių saugumą, aplinkosaugos reikalavimus, savivaldybė esą nedarys jokių kliūčių renginiui, palaikys ir suteiks reikalingą pagalbą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Parengtos naujos renginių organizavimo taisyklės

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus pateikė miesto Tarybai svarstyti naujų Renginių organizavimo viešojo naudojimo teritorijose taisyklių projektą.„Neleidžiama organizuoti renginių Tiltų ir ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

ELTA, Fotoreportažai

Potvynis pajūryje: vienur slūgsta, kitur - stichinis įvykis

Antradienį Kretingoje kilęs ir Karteną bei Klaipėdą pasiekęs potvynis slūgsta. Pasak Klaipėdos mero Arvydo Vaitkaus, situacija stabilizavosi jau ketvirtadienį po ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Politikų tribūna

Taupote mūsų pinigus? O kas jūsų prašė?

Pastarajame Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo priimti sprendimai dėl miesto strateginio plano pakeitimo. Sutinku, skamba labai biurokratiškai ir nuobodžiai, ...
2023-11-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This