Primindamas Klaipėdą ragina okupuoti Baltijos šalis

ELTA

Karolis Broga (ELTA)
2023-07-30

Komentarų: 20

Rusijos karą prieš Ukrainą palaikantis proputiniškas rusų atlikėjas Olegas Gazmanovas ragina Rusiją okupuoti Baltijos šalis, praneša naujienų portalas „charter97.org“.

EPA-ELTA nuotr.

Interviu metu Rusijos televizijos „rosTV“ eteryje jis pareiškė, kad Rusija atidavė Klaipėdą Lietuvai ir piktinosi Baltijos valstybių politika Maskvos atžvilgiu. Laidos iškarpa patalpinta „Ukraina 365“ kanale socialiniame tinkle „Telegram“.

O. Gazmanovas sakė, kad „nėra kitos išeities“ ir visos Baltijos šalys „vėl bus su Rusija“. Jis taip pat aiškino, kad Lietuva užkirto Rusijai prieigą prie Kaliningrado srities.

„Mes jiems atidavėme Klaipėdą. Jie neturėjo išėjimo į Baltijos jūrą. (…) Atidavėme pusę Kuršių nerijos. Mes visą tai jiems atidavėme, o kaip jie elgiasi po to? Kaip galima jų nenubausti? Reikia. Reikia sudėti taškus ant „i“, – sakė atlikėjas.

Dar anksčiau jis skundėsi Europos Sąjungos sankcijomis, dėl kurių negali patekti į namus Italijoje ir Latvijoje, kuriuos nusipirko prieš 15 metų.

                                                                                                                 Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

 

20 Comments

  1. Romas

    Prusija artimiausia lietuvių tautai. Ir kalba , ir papročiai buvo beveik lietuviški. Tai mažoji Lietuva. Prusų tautą sunaikino pokario rusai suvežę iš badaujančios rusijos kaip dabar matom antžmogius, kuriems svetima moralė. Neseniai tas trijų arklių kūrėjas pats skundėsi savo šalies nežmoniškumu. Matomai prispaudė uodegą ruskij mir šiam arklininkui – pradėjo giedoti kitaip.
    Tikiu – ši šalis neturi perspektyvos ir išnyks. Tai būtų teisingas likimas. Neturi teisių gyventi žmogžudžiai. O sapaliojimai apie Lietuvos mažareikšmiškumą – tik ruskiškos tuštybės įrodymas.

    Reply
  2. Bronius

    Amžiaus vidurkį jau atgyveno tai ir kam jam ta pribaltika?

    Reply
  3. Anonimas

    O tai nebuvo taip, kad Lietuva atėmė Klaipėdos kraštą 1923 m. per Klaipėdos krašto sukilimą, organizuojama Šaulių sąjungos, kurį Prancūzų armiją saugojo pagal Antantės ar TS sutarimą. Ir po šio sukilimo (kuris aišku nelabai etiškas, bet visgi) TS pripažino Klaipėdos kraštą Lietuvai. O vėliau per 1939 m. Naicstinės Vokietijos ultimatumą Lietuvai, Klaipėdos kraštas buvo perduotas atgal Vokiečiams. Ir per sovietinę reokupaciją sovietai kraštą astiėmė su visą Lietuvą.

    Reply
  4. Manau

    Kol rusai nesuvoks, kad jie nieko ypatingesnė tauta, nei kitos, kol jie nesakralizuos savo „pobiedos”, tol bus grėsmė aplinkinėms tautoms, valstybėms. Tauta kaip tauta- su savo pliusais ir minusais. Tik nuo gimimo jiems kalama, kad jie ypatingi, gėrio nešėjai, kovotojai prieš nacizmą, fašizmą, nors patys pagal šių sąvokų apibrėžimą ir nacistai, ir fašistai. Sunkiai serganti tauta. O dabar mums drebėti, krūpčioti, kaip kas čia siūlo, žema.

    Reply
    • Vm

      Ligonis

  5. GGG

    Tam kad kažka dovanoti reikia turėti…

    Reply
  6. to Nilė

    Niekas ant to jūsų mylimo fašistų rojaus ruskyno neloja. Sakoma gryna tiesa. Ruskynas buvo ir yra fašistų rojus, tik klausimas kiek ilgai tai dar tęsis.

    Reply
  7. Klausyk ,nile

    gali loti kiek nori – šuns balsas į dangų neina.Prisišikote tada, kai kagebistinį putlerį į valdžią išsirinkote,o turėjote šansą kaip ir visi, po komunizmo žlugimo.Dabar per vėlu svajot apie pribaltikas ir chochliandijas, džiaugsitės tuom kas beliks , po rašizzijos subyrėjimo

    Reply
  8. Apgailetini.

    O dar kvailiai anksčiau eidavo i jo teroristo koncertus Lietuvoje,pviu- pviu…

    Reply
  9. To Nilei

    Tai varyk pabučiuok putinui ranką, gal tada ramiau gyvensi.

    Reply
  10. Anonimas

    Kaip gali atiduoti tai kad ne tavo? Nei tavo Kaliningradas,nei Klaipėda

    Reply
  11. Onutė

    Nukaršęs diedukas, turėjo galumybę būti žinomas, nes pūtė kacapų dūdelę.Niekam neįdomus tapo nusenęs, tai nors taip lenda į eterį. Jei jau toks esi protingas, tai istorija kas, kur ir kada buvo turėtum padidomėti ir tada reikštis nusprogęs perdyla.

    Reply
    • Anonimas

      Qhfjhahfwmxhchammwhwhhwhwvec.

  12. Anonimas

    Rytų Prūsija niekada nepriklausė rusijai , čia jūs okupantai , tik laikas parodys ar ilgai būsit čia . Nesvaik mažas žmogiuk su savo kvailom kalbom .

    Reply
    • Nilė

      Patys prisišikom, lojom ant rusijos kaip patrakę,nors iš jų apie mus nebuvo jokių kalbų girdėti,bet mūsų tauts 30 metų vis lojo,tai ir gausime vėl su jais bendrauti,tzio mums ir reikia, pavirtom lojančiais šunimis, o kažkas naudojadi mūsų lojimu.

    • To nilė

      Labai jau kompleksuoti tie rusai, jei dėl kažkokios Lietuvos jie nusirito į fašizmo bedugnę.

  13. Saulius

    Nevertas dėmesio menkas šau populistas. Lygiuok, ramiai ir žengte marš į valodios bataliona.

    Reply
  14. Galvoju

    Kaip gali atiduoti, kas tau niekada nepriklausė!? O va „pramušinėdami” koridorius į Karaliaučių, gali jį ir prarasti. Jis ruskiams iki 1945 metų metų tikrai kad niekad nepriklausė…

    Reply
    • Kuzios motina

      Na, pas juos Kenigsbergo (Karaliaučiaus) istorija prasideda nuo 1945 metų, o iki to ten nebuvo visiškai nieko, gal dykuma kokia.

    • >Kūčios mamai

      Dykuma pas vatinius galvose vietoi smegenų, o apie Prūsiją girdėjot?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA, Fotoreportažai

Potvynis pajūryje: vienur slūgsta, kitur - stichinis įvykis

Antradienį Kretingoje kilęs ir Karteną bei Klaipėdą pasiekęs potvynis slūgsta. Pasak Klaipėdos mero Arvydo Vaitkaus, situacija stabilizavosi jau ketvirtadienį po ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Politikų tribūna

Taupote mūsų pinigus? O kas jūsų prašė?

Pastarajame Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo priimti sprendimai dėl miesto strateginio plano pakeitimo. Sutinku, skamba labai biurokratiškai ir nuobodžiai, ...
2023-11-07
Skaityti daugiau

Kultūra

Muzikinio teatro premjeroje atgims ir Taravos Anikė

Minint Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-metį, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro (KVMT) istorijų operos „Klaipėda“ premjeroje šį penktadienį, 21.30 val., ...
2023-08-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This