Klaipėdoje tęsiasi dienos be naujų COVID-19 atvejų

Koronavirusas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-08-06

Šeštadienį šalyje patvirtinti trys nauji COVID-19 atvejai (vienas žmogus susirgo antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje trečią parą iš eilės naujų susirgimų nefiksuota.

Savaitinis naujų susirgimų skaičius uostamiestyje trečią parą iš eilės mažėja po 40 proc., o šalyje jis paaugo 19,5 proc.

Klaipėdoje atvejų skaičius, per dvi savaites tenkantis 100 tūkst. šalies gyventojų, irgi nesikeičia trečią parą – lieka 9,2 atvejo, o šalyje jis sumažėjo nuo 9,3 iki 9,1 atvejo. Uostamiestis dabar yra 45-oje vietoje tarp geriausiai besilaikančių savivaldybių (per parą savo padėtį pablogino viena pozicija). Prasčiausiai situacija antrą parą iš eilės yra Panevėžyje, o nulinis rodiklis fiksuojamas jau 22-ose savivaldybėse. Tarp jų yra Pagėgiai, Šilutės ir Skuodo rajonai bei Neringa su Palanga.

Šalyje dabar serga 366 gyventojai – dviem daugiau nei penktadienį. Tarp jų yra 16 klaipėdiečių  – tiek pat, kiek ir prieš tai buvusią parą.

Praėjusią parą mirčių nuo COVID-19 nefiksuota, bendras jų skaičius siekia 9694 atvejus. Klaipėdoje jis nesikeičia nuo balandžio pradžios (431).

Savaitgaliais vakcinacija nevykdoma.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Klaipėdoje auga pagrindiniai COVID-19 rodikliai

Ketvirtadienį Lietuvoje patvirtinta 14 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje po 5 dienų pertraukos registruoti ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Blogiausi COVID-19 rodikliai - jau Palangoje

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinta 18 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą, du – trečią kartą. Klaipėdoje penktą parą ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje tęsiasi dienos be naujų COVID-19 atvejų

Antradienį Lietuvoje patvirtinta 12 naujų koronaviruso atvejų (vienas žmogus užsikrėtė antrą, dar vienas – trečią kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This