Klaipėda pradės save reklamuoti, kad prisišauktų žmonių

Miestas

„Siekiame pritraukti gyventojus, kurie nori gyventi Klaipėdoje, gali išnaudoti esantį gyvenimo Klaipėdoje potencialą, miesto privalumus ir suburti aplink save bendraminčius”, – toks strateginis tikslas deklaruojamas užsakant reklamos kampanijų paslaugas. Nusitaikyta į jaunus žmones iš kitų šalies didmiesčių, ir nurodyti uostamiesčio „skausmai”.

Savivaldybės sprendimu miesto rinkodaros kampanijos paslaugų pirkimas yra pavestas VšĮ „Klaipėda ID”. Ši savivaldybės įstaiga skelbia, kad viešojo konkurso tvarka ieško, kas galėtų imtis Klaipėdos „rinkodaros įvaizdinės kampanijos kūrybinio koncepto sukūrimo ir reklaminių priemonių adaptavimo”. Už šias paslaugas maksimaliai gali būti sumokėti 29 tūkst. eurų.

Artūro Šulco nuotr.

Numatyta, kad miesto rinkodaros kampanijos kūrybinis konceptas turi būti sukurtas iki šių metų  rugsėjo 11 d. Ta pati data numatyta ir reklaminių priemonių adaptavimui bei parengimui naudoti. O visos paslaugos turi būti suteiktos iki šių metų pabaigos.

Būsimasis rangovas turės sukurti kampanijos komunikacijos priemonių stilių, raktinį vizualą, pranešimą spaudai, video, keturis lauko reklamos maketus, 30 video banerių, 14 socialinių medijų statinių vizualų, reels, story ir kitas priemones, naudojamas reklaminėse kampanijose.

Skelbdama šį pirkimo konkursą VšĮ „Klaipėda ID” nurodė reklamos kampanijos „taikinius” ir „skausmus”:  „ Jaunos šeimos su mažais vaikais ar jaunos poros, ieškančios geriausių sąlygų auginti vaikus, taip pat miesto, kuris pritaikytas vaikams. Pavargę nuo didmiesčių profesionalai, siekiantys mažiau, bet geriau, norintys tikresnių santykių su supančiais žmonėmis, daugiau prasmės kasdieninėje veikloje, tikslingos energijos panaudojimo.  Žmonės, pavargę nuo beprotiško tempo, perdegę ar stingantys motyvacijos, kurie nori išlaikyti gyvenimo kokybę ir mėgautis gyvenimo balansu. Kituose miestuose gyvenantys klaipėdiečiai su nostalgija prisimenantys savo miestą, su malonumu grįžtantys į uostamiestį lankant gimines ar artimuosius, slapta svajojantys persikelti į Klaipėdą, tačiau nedrįstantys, nes persikėlimo procesas atrodo per daug sudėtingas, jau turintys kitame mieste sukurtą gyvenimą (geras darbas, namai, darželiai, mokyklos ir pan.)”. 

7 Comments

  1. Vilija

    Taigi tik gyrėsi Klaipėda ID apibezdėdami kaip apdovanojimai liejasi už naujai sukurtą identitetą.
    Pirma STOP naujų identitetų kūrimui. Vystykit ką pradėję, o ne vis plaukit pinigus berezultačiam veiksmui. Trukt už vadžių vėl iš pradžių, iš pradžių, iš pradžių. O kada jau sukurtų identitetų vystymas????

    Reply
  2. Invaziniai

    Kokių žmonių? Juk jau tiek slavų prisikvietėt?

    Reply
  3. M

    Paminėti,kad busto kaina kaip sostinej

    Reply
  4. Vietinis

    Bet nuotrauką įkėlė!!! Tai ten kur VISA SAVIBLEDA nesusitvarko su bomžais,kurie ten poilsiauja,prausiasi,tuštinasi!!! Šulcai dar tokių vietų Klaipėdoj yra daugiau- kaip tik atvežkit eskursijas- parodysite su kuom mamytės su vaikučiais mėgausis „grožybėm”!!!

    Reply
  5. Antireklama

    Darželių vaikams nėra, mokyklų nėra, taip kad nemėtykit pinigų apgaudinėdami žmones!

    Reply
  6. T

    Šitiems savivaldybės veikėjams galvos perkaito ar kompetencijos trūkumas? Kad jaunimas gryžtų į miestą reikia stipraus universiteto, sutvarkyto miesto, kūrybinių dirbtuvių!

    Reply
    • Svarbu

      Ir dar. Normalių, svarbių ekonomikai specialistų reikia.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Ieškoma recepto chaotiškai Tauralaukio plėtrai suvaldyti

„Šių urbanizuojamų teritorijų plėtra vyksta chaotiškai, pagal individualių sklypų savininkų norus, neatsižvelgiant į ilgalaikius besiformuojančių kvartalų socialinius, inžinerinius ir kitus ...
2024-04-28
Skaityti daugiau

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This