Grabiui ir vėl nepasisekė*

Spyglys

Spyglys
2023-08-17

Komentarų: 9

Kai nesiseka, tai nesiseka.

Klaipėdos koncertų salės vadovas Tadas Grabys už JAV roko grupės „Imagine Dragons“ koncertą, vykusį Vilniaus Vingio parke, suplojo net 540 eurų, mat norėjo sėdėti vipų vietoje, o bet tačiau vilniečiai tvarkdariai žymiojo klaipėdiečio nepažino iš veido ir visaip kaip nepagarbiai su juo elgėsi.

Dėl to savo pyktį Grabys išliejo socialiniuose tinkluose. Deja, bet Spyglys nepatenka tarp Koncertų salės direktoriaus fb draugų, tad siūlo savo gerbėjams su klaipėdietį Vingio parke ištikusiais vargais išsamiai susipažinti čia.

Spyglio moralas: kaip šauksi, taip ir atsilieps.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

9 Comments

  1. Ir kas ne taip ?

    Klaipėdietis organizatorius dėl profesinio smalsumo sudalyvavo VIP – e , o jūs čia alpstate ? Džiaukitės . Žmogus už savo eurus įgavo darbinės patirties 🙂 Nevykėlių nevykėliai tie spyglio aimanuotojai .

    Reply
  2. Hasts

    Soygliui nesiseka kažkaip komentuot

    Reply
  3. Hasts

    Viską jis teisingai pakomentavo

    Reply
  4. Dilema

    Direktorius Grabys yra Klaipėdos koncertų salės vadovas, bet nepakenčia akademinės, klasikinės muzikos, kurios propagavimui ši įstaiga skirta. Bet už tai baisiai mėgsta grupių, arenų, minių muziką. Gal jam reikėtų keisti darbą?

    Reply
    • XM

      O tai dar yra kam patinka akaduminė – klasikinė muzika. Baikit veidmainiauti, nejuokinga.

    • Anonimas

      Tipo nueini į areninį koncertą ir jau nebepakenti klasikinės muzikos? 😀 Keista logika, nu bet nieko, nurašysim ant karščio :))

  5. Vasaros 5 direktoriui - Martynui Vainoriui

    Taip, taip, Vainoriau, kaip šauksi, taip ir atsilieps. Grabys bent jau po koncertus vaikšto, tu po teismus ir dar nuolat virkauji, kaip ubagais eini.

    Reply
  6. 540 eurų.

    Nu ir problemos pas šį poną. Pirko rožinę apyrankę, bet jam nedavė…. Čia panašiai, kaip pvaišinau vakarienę pirmą kartą sutiktą moterį, o ji man nedavė… Koks ”aukšras” lygis, viena gumytė, rožinė 540€. Ne visi tiek pajamų turi per mėnesį. 540 € , už 540eurų galima prasimaitinti 54 dienas išleidžiant dienai 10€. Aišku savaime, kiekvieną vakarą nepietausi ”Stikliuose”. Iš to veidaknygės įrašo sklinda nežmoniška arogancija. Ponaitis galvoja, kad jį ant rankų, nešios, rankytę bučiuos. Kyla ir klausimų. Kiek laiko prieš koncertą ponaitis atvyko? Ar nebuvo taip, kad plūdo sunkiai valdoma minia. Ir darbuotojai neturėjo laiko cackintis su šiuo ponaičiuku? Ten toliau to idiotiško rašinėlio neskaičiau, neįdomu. O ponaičiukas, pagalvojo, kad kažkas, kol jis išsipisinėjo – neturi ką valgyti, miršta kančiose, skausme? Čia tikrai VIP. Ypatingai svarbus asmuo tokio svarbumo kaip Romos Popiežius. PASAULINĖ BAMBAGYSLĖ.

    Reply
  7. Tomas

    Matyt ne toks jau ir VIP jis ??

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Nerandi vietos automobiliui? Kreipkis ir gausi špygą*

Senolis Jonas iš Budelkiemio gatvės tapo savivaldybės reklamos auka. Žmogus kankinasi dėl to, kad daugiabučio kieme nėra vietos dviem jo ...
2024-05-04
Skaityti daugiau

Spyglys

Neregėtas ponulio dosnumas liberaliam jaunimui*

Nuolat į šuns dienas dedanti anksčiau Klaipėdą valdžiusius liberalus dabartinė miesto valdžia nutarė ugdyti naująją liberalų kartą skatindama ją materialiai. ...
2024-05-03
Skaityti daugiau

Spyglys

Savivaldybė engia moteris*

Nors Klaipėdos miesto savivaldybėje moterų dirba kelis kartus daugiau nei vyrų, jos yra engiamos: statistika skelbia, kad jos vidutiniškai uždirba ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This