Matomumą bloginęs kelio ženklas patrauktas (atnaujinta)

Transportas

Klaipėdietis Raimondas „Atvirai Klaipėdai” atsiuntė nuotrauką, kuri, jo teigimu, iliustruoja atsainų Kelių policijos ir kelininkų požiūrį į eismo saugumą.

„Išvažiuojant iš Paribio gatvės į Medelyno gatvę, visą vasarą Medelyno gatvėje riogso kelio 168 remonto darbų rangovo įrengtas laikinas kelio ženklas/skydas, kuris visiškai užstoja matomumą, ir išvažiuojančius Paribio gatve tiek Klaipėdos, tiek Kretingos kryptimis daro labai pažeidžiamais”, – portalui atsiųstame laiške rašo vyras.

Jo teigimu, norint suprasti, ar yra transporto priemonė, judanti pagrindine Medelyno gatve, kurią reikia praleisti, būtina išvažiuoti į pirmąją juostą.

„Darau prielaidą, kad šis ženklas įrengtas suderinus eismo organizavimo schemas ir su savivaldybės saugaus eismo komisija, ir su kelių policija (…) Tikiu, kad kelių policijos patruliai ne kartą pravažiavo pro šią vietą, bet, akivaizdu, niekam niekada jokių klausimų nekilo”, – spėjimu dalinosi jis.

Visgi paaiškėjo, jog minėtas ženklas pastatytas be derinimo su Kelių policija.

Pasak Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus viršininko Mindaugo Džermeikos, minimo ženklo pastatymas su Klaipėdos apskrities kelių policija nebuvo derintas, pranešimų iš gyventojų ar vairuotojų iki šiol dėl to nebuvo gauta.

„Kelio ženklas akivaizdžiai blogina matomumą, todėl pareigūnai dėkoja dėmesį į tai atkreipusiems pilietiškiems asmenims ir aiškinasi situaciją. Patikslinus aplinkybes, pareigūnai imsis priemonių, kad laikinas kelio ženklas būtų pastatytas taip, kad nebekeltų pavojaus eismo saugumui”, – sakė jis.

Atnaujinta

Policijos atstovė pirmadienį pranešė, jog matomumui trukdęs kelio ženklas Nr. 627 „Persirikiavimo rodyklė” dar penktadienį, rugpjūčio 18 d., buvo patrauktas taip, kad nekeltų pavojaus eismo saugumui.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Po dar vienos žūties avaringiausioje sankryžoje - draudimai

Vasario pabaigoje žuvus vairuotojai, o praėjusią savaitę avarijoje sužeidus nepilnametę, Eismo saugumo komisija Sausio 15-osios ir Rumpiškių gatvių sankryžoje rekomenduoja ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Avaringiausioms uostamiesčio vietoms nustatyti - dar 50 tūkst. eurų

Savivaldybė praėjusių metų pabaigoje sudarė 50 457 eurų vertės sutartį dėl avaringiausių Klaipėdos miesto vietų vadinamųjų juodųjų dėmių nustatymo ir ...
2024-01-06
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This