Nemažėja nei girtų, nei greitį mėgstančių viršyti vairuotojų

Regionas

Praėjusią savaitę per Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnų vykdytas priemones iš viso nustatyti 808 įvairūs KET pažeidimai, tarp jų – ir 18 neblaivių vairuotojų.

Didžioji dalis iš jų buvo apsvaigę nesunkiai (nuo 0,30 iki 0,93 prom.), tačiau pasitaikė ir tokių, kurie į alkoholio matuoklį įpūtė ir gerokai daugiau. Taip atsitiko Palangoje, Elijos g., sustabdytam 20-mečiui „Toyota“ vairuotojui, kuriam nustatytas 2,51 prom. girtumas.

Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Be to, Klaipėdoje, Pilies g., 36 metų „Porsche“ vairuotojas ne tik įpūtė 0,76 prom., bet ir neturėjo teisės vairuoti. Teisės vairuoti neturėjo ir dar penki pareigūnų patikrinti vairuotojai įvairiose Klaipėdos apskrities vietose.

O štai rugpjūčio 17 d. apie 13.33 val. Klaipėdos rajone, magistraliniame kelyje Klaipėda-Liepoja, sustabdytas 24 metų motociklo „Suzuki“ vairuotojas ne tik neturėjo teisės vairuoti tos rūšies transporto priemonės, bet ir skriejo 128 km/h greičiu, kai leistinas toje vietoje yra 90 km/h.

Atsakomybės neišvengs ir trys alkoholio padauginę dviratininkai. Vienam iš jų, 48 metų Palangoje, keltyje Klaipėda-Liepoja dviračiu važiavusiam vyrui nustatytas 2,35 prom., o taip pat Palangoje, Šventosios g., jo bendraamžiui, mynusiam dviratį – 1,21 prom. girtumas.

Per savaitę Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnai taip pat užfiksavo, kad 7 vairuotojai neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemonėmis, tiek pat vairuotojų ir vienas keleivis nesegėjo saugos diržų, vienas motociklininkas važiavo be šalmo.

Mobiliuoju greičio matuokliu užfiksuoti 755 leistino greičio viršijimo atvejai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Europos brasbendų čempionatas įsibėgėjo

Palangoje vykstantis Europos brasbendų čempionatas įsibėgėjo – ketvirtadienio vakarą kurorte užvirs kompozitorių kovos, o jau rytoj, penktadienį, prasidės pagrindiniai orkestrų ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Transportas

Vėl rengia „Dviratynes“

Pavasarį dviračių sezonui įgaunant pagreitį vėl rengiamas edukacinių renginių ciklas „Dviratynės“, gegužės 16 d., 18.30 val., užsuksiantis ir į Klaipėdą, ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Regionas

Bendrovės „airBaltic“ lėktuvai jau 15 metų skraido tarp Palangos ir Rygos

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ balandį švenčia reikšmingą sukaktį – 15 metų, kai Palangą ir Rygą sujungė šios avialinijos.  „Lietuva ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This