Kviečia į didžiausią būrelių ir sporto mugę: bemaž pusšimtis pramogų ir sporto rungčių – nemokamai

Miestas

Rugpjūčio 26 d., šeštadienį, nuo 11 iki 17 val. Klaipėdos poilsio parkas taps sporto, meno, kūrybos, technikos, intelektualios veiklos ir žaidimų miestu, o jo „gyventojai“ pristatys veiklas, skirtas kryptingam mokslo metų užimtumui, supažindins su įvairiomis sporto šakomis, kvies dalyvauti įdomiausiuose ir smagiausiuose užsiėmimuose ir patirti tik geriausias emocijas!

Šios mugės metu visi lankytojai kviečiami ne tik pamatyti, bet ir pabandyti, sudalyvauti, pabendrauti ir išsirinkti sau tinkamą sporto šaką. O čia pat vyksiančios „Akropolio“ šeimų estafečių varžybos suburs aktyvias šeimas susirungti ir smagiai praleisti laiką.

Būrelių ir sporto mugės metu Poilsio parke įvairiose vietose savo veiklas pristatys bemaž pusšimtis sporto, meno, kūrybos, technikos ir intelektualios veiklos būrelių, vyks galybė varžybų ir sporto rungčių.

Poilsio parke pirmą kartą būrelių ir sporto mugės metu iškils OCR 100 m kliūčių ruožas. Čia varžysis profesionalūs atletai, o visiems, kurie nori tik išbandyti OCR sportą leisime bandyti įveikti šį kliūčių ruožą nemokamai, tik pagal organizatorių nurodymus (be laiko fiksavimo).

Taip pat vyks teniso, futbolo, paplūdimio tinklinio, orientavimosi sporto, stalo teniso ir disgolfo turnyrai, geriausieji bus apdovanoti Klaipėdos sporto festivalio medaliais ir rėmėjų prizais.

Būrelių ir sporto mugės tikslas – skatinti kryptingą vaikų ir paauglių užimtumą mokslo metais, taupyti tėvų laiką ieškant tinkamos veiklos savo vaikams, tad atėjusios į renginį šeimos ras gausybę įvairių neformalaus švietimo įstaigų, siūlančių užimtumą vaikams Klaipėdoje, turės galimybę susipažinti su būrelių atstovais, užsiregistruoti į grupes, o per integruotas veiklas – greičiau atsirinkti tai, kas jiems patinka.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Sustabdytas dar dviejų sutarčių vykdymas

Klaipėdos savivaldybė sustabdė dar dviejų sutarčių su rangovais vykdymą. Susitarimuose prie sutarčių dėl teritorijų planavimo dokumentų korekcijos sustabdymo terminai konkrečiai ...
2023-10-20
Skaityti daugiau

ELTA

Klaipėdos poilsio parke siūloma atkurti atminimo obeliską miesto apželdintojui

Klaipėdos miestiečių draugijos iniciatyva Klaipėdos poilsio parke siūloma atkurti iki Antrojo pasaulinio karo stovėjusį paminklą vienam iš šio parko įkūrėjų ...
2023-08-27
Skaityti daugiau

Ką pasakoja archyvas, Svarbu

Prie garbės lentos – negarbinga prekyba

Klaipėdos regioniniame valstybės archyve dabar saugomi 1950 metų uostamiesčio Vykdomojo komiteto (VK) dokumentai liudija, kad net ir praėjus pirmajam sovietinės ...
2022-11-05
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This