„Ultra pažanga” susuko Arūnui Tumai galvą*

Spyglys

Spyglys
2023-09-05

Komentarų: 1

„Aš pirmą kartą girdžiu apie taršos stoteles ant autobusų”, – nusistebėjo  ir švelniai piktinosi Arūnas Tuma pirmadienį Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto posėdžio metu svarstant klausimą dėl pritarimo Klaipėdos miesto savivaldybės 2021–2030 metų strateginio plėtros plano įgyvendinimo 2022 metais ataskaitai.

Jį pristačiusi Indrė Butenienė dar švelniau Arūnui priminė, kas jis jau buvo savivaldybės tarybos nariu, kai toji Taryba pritarė Klaipėdos autobusų parko (dabar UAB „Klaipėdos paslaugos”) „ultra pažangiems pasiūlymams” apie savaeigių transporto priemonių įsigijimą ir taršos stoteles ant autobusų. Tiesa, anot jos, vėliau autobusų parko galvos atvėso ir jos pačios  paprašė tas „ultra pažangias” priemones išbraukti iš svajonių sąrašo – esą  per sunku tai įgyvendinti…

„Aš neklausiau, ar jiems sunku, ar nesunku jiems, aš klausiu, kodėl aš nežinau”, – taip išgirstus argumentus priėmė Arūnas, suglumintas grakščios istorijos, kurios veikėju ir pats buvo.

Spyglio moralas: o taip norėtųsi, kad autobusai ne tik taršą matuotų, bet ir patys ja nebezdėtų ir dar be šoferių pagalbos, autonomiškai mus vežtų.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

1 Comment

  1. juokinga

    tie, kas daugiausiai teršia (miesto autobusai) matuos taršą :DDD

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This