Mirė Ona Mitalienė

Sveikata

Klaipėdos universiteto ligoninės bendruomenė praneša, jog mirė ilgametė jos darbuotoja, buvusi vyriausiojo gydytojo pavaduotoja slaugai, Ona Mitalienė.

„Beveik penkis dešimtmečius savo gyvenimo pašventusi mediko profesijai, sergančiam, kenčiančiam žmogui ir dėl šio savo pasirinkimo niekada neabejojusi, O. Mitalienė visada išliks atmintyje besišypsanti, nuoširdi, bet ir reikli. Klaipėdos universiteto ligoninės bendruomenė reiškia nuoširdžią užuojautą Onos Mitalienės sūnui Algirdui ir jo šeimai, artimiesiems, kolegoms bei visiems, kam velionė buvo brangi”, – rašoma ligoninės socialinio tinklo paskyroje.

INFORMACIJA

Velionės palaikai pašarvoti laidojimo namuose „Aterna”, Žalsvojoje salėje (Joniškės g. 36, Klaipėda). Atsisveikinti su velione galima šeštadienį nuo 14 val. iki 22 val. ir sekmadienį nuo 8 iki 13 val. Karstas išnešamas sekmadienį, 13 val. į Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčią, kur bus aukojamos šv. Mišios. Po šv. Mišių karstas bus išlydėtas į Lėbartų kapines. Artimieji prašo velionę pagerbti vienu baltu gėlės žiedu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pašventinta ilgai savo gimimo laukusi freska

Sekmadienio vidurdienio sumos šv. Mišių metu buvo pašventinta Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčios kupolo freska, kurią per beveik devynis mėnesius nutapė dailininkas Juozas Vosylius.
2018-06-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This