Kelionė į Kauno apylinkes dar labiau suvienijo komandą

Mums rašo

Diana Stankaitienė
2023-09-11

Komentarų: 1

Klaipėdos miesto socialinės paramos centro darbuotojai profesinės dienos proga dalyvavo išvykoje, kurią organizavo Jungtinės respublikinės profesinės sąjungos įstaigos komitetas ir jos pirmininkė Natalija Solovjova.

Dar 1959 pastatytu laivu „Nemunas” 56 centro darbuotojai leidosi mariomis link Kruonio hidroelektrinės, stabtelėjo prie Kadagių slėnio. Teko visiems įveikti gana stačių laiptų iššūkį, tačiau buvo verta, nes užlipus atsivėrė įspūdingi Kauno marių vaizdai. Stebino ir šimtamečiai kadagiai. Kai kurios kolegės apžvalginio tako pabaigoje rado ir pasirinko jaunų lepšiukų.

Tuo metu kai kurios klaipėdietės, jau važiuojant autobusu, pirmą kartą turėjo progos pamatyti besibūriuojančius baltuosius garnius. Nors, pasak gidės Dianos, tai invaziniai paukščiai, daugeliui jie pasirodė labai gražūs.

Už puikią kelionę centro darbuotojai dėkoja Natalijai ir kitiems organizatoriams, taip pat „Nemuno” kapitonui ir jo komandai bei gidei Dianai.

Centro darbuotojai turi tradiciją kasmet rugsėjo mėnesį savo profesinę šventę paminėti kokia nors kelione, kuri dar labiau suvienija kolegas.

1 Comment

  1. Natalija

    Labai ačiū visiems dalyvavusiems, kelionė buvo tikrai nuostabi.
    Lietuvą radome iš naujo ir džisugemės, kad su mumis dalyvavo ir RESPUBLIKINĖS JUNGTINĖS PROFESINĖS SĄJUNGOS lyderiai: Lietuvos socislines paslaugas teikiančių darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Egidijus Gedvilas, profesinės sąjungos teisininkas Mantas Stanžys, transporto it pramonės sąjungos pirmininkė Iraida Juzko, sveikatos apsaugos profesinių sąjungų federscijos pirmininkė Evelina Karalkevičienė, Respublikinės jungtinės profesinės sąjunhos teisininkė Vesta Sharabayka. Džiaugrmės nuostabiu bendravimu, gera nuotaika.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Buvusiai Socialinės paramos centro vadovei - tūkstantinė sąskaita 

Antrosios instancijos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs uostamiesčio savivaldybės skundą ginče su jau buvusia Klaipėdos miesto socialinės paramos centro vadove Diana ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Veidai

Dėl aviacijos inžinerijos pajūrį iškeitė į Kauną

Aviacija Kauno technologijos universiteto (KTU) transporto inžinerijos doktorantą Mindaugą Dagilį privertė iškeisti Kretingą į Kauną. „Nuo antros klasės gyvenau Klaipėdoje, ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Mums rašo

Respublikinėje konferencijoje dalintasi patirtimi

Klaipėdos uostamiesčio progimnazijoje šią savaitę vyko respublikinė konferencija „Inovacijos, kompetencijos ir integracija įgyvendinant Erasmus + programos patirtį”. Konferencijos organizatorės – ...
2024-04-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This