Klaipėdos strategai geba tik rodykles perdažyti*

Spyglys

Spyglys
2023-09-19

Komentarų: 1

Tikėdamasis intelektualios diskusijos dėl Klaipėdos miesto bendrojo plano sprendinių įgyvendinimo stebėsenos 2022 metų ataskaitos Spyglys kruopščiai nušveitė dar Brežnevą mačiusius akinius, prasikrapštė ausis: juk tą ataskaitą svarstys iškiliausi miesto strategai – naujasis Miesto plėtros ir strateginio planavimo komitetas.

Bet kur tau… Jokios diskusijos nebuvo, politikai-strategai tylėjo lyg pernai išgaišusios žuvys. Tylą bandė suplėšyti komiteto pirmininkas Raimondas Tamošauskas. Bet geriau būtų to nedaręs.

Mat, jis sugebėjo apie pristatytą dokumentą pasakyti tik tiek: „Ten pabaigoje reikia vienas rodykles pažymėti raudonai, o kitas žaliai”…  

Anot Klaipėdos politinių strategų vado, „kas gerai – reikia pažymėti žalia spalva, kad blogai – raudona”. „Nu, čia toks tiktai taip čia pasiūlymas”,- susidrovėjęs užbaigė savo kritinį žodį Raimondas.

Spyglio moralas: kokie virėjai, tokie ir cepelinai.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

1 Comment

  1. Vava

    Miesto strategų posėdyje matyt ir „spyglys”dalyvavo,kad viską žino, bet ir jis matyt išsižiojes muses gaudė.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atsinaujinančių išteklių planas - „be aukštesnių siekių”

„Gėdinga vieta, – rėžė Leonas Makūnas Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto posėdžio metu. – Esame tik 28 vietoje Lietuvoje ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Svaidėsi grasinimais „Boltui”

„Aš paprašiau sustabdyti leidimo išdavimą”, „Yra variantas, kad uždrausime šitą paslaugą”, „Įmonė galės pasirinkti eiti į teismą, mes priimsime sprendimą: ...
2024-02-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This