Nuteistas klaipėdietis, grasinęs žaisliniu pistoletu

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-09-27

Klaipėdos apylinkės teismas praneša, kad antradienį anksčiau teistas klaipėdietis nuteistas už tai, kad viešoje vietoje įžūliais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir sutrikdė visuomenės rimtį.

Byloje nustatyta, jog kaltinamasis liepos 19 d., apie 22.50 val., viešoje vietoje, apsvaigęs nuo alkoholio, užsisakė taksi ir atvykus taksi automobiliui, rankoje laikydamas „M20“ „Airsoft“ tipo pistoletą, kuris skirtas pramoginiam šaudymui, įlipo į automobilį ir vairuotojui liepė vežti jį į Dituvą.

Vykstant nurodytu maršrutu, demonstruodamas turėtą pistoletą, vairuotojui žodžiu pagrasino, kad jį nušaus, jeigu jis kam nors apie tai prasitars. Vairuotojui sustojus degalinėje kaltinamasis užėjo į degalinę ir užsisakė maisto, degalinės klientų ir darbuotojos akivaizdoje, elgėsi įžūliai, demonstravo turėtą pistoletą, be to atsiskaitydamas už maisto prekes, vartojo necenzūrinius žodžius. Dėl agresyvaus ir neprognozuojamo vyro elgesio, prekybos salėje buvę klientai iš karto pasišalino, degalinės darbuotoja nuspaudė pavojaus mygtuką ir iškvietė pagalbą.

Klaipėdietis pripažino padaręs nusikaltimą ir gailėjosi dėl savo elgesio, o vaikiškas pistoletas, kurį turėjo su savimi, priklauso jo draugės vaikui.

Teismas kaltinamajam skyrė galutinę 8 mėnesių laisvės apribojimo bausmę, įpareigojant dirbti arba užsiregistruoti Užimtumo tarnyboje, dalyvauti elgesio pataisos programoje.

Žymos:

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Į teisėją apykoję sviedęs panevėžietis bus teisiamas Klaipėdoje

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose bus nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje anksčiau teistas panevėžietis kaltinamas demonstravęs nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai, ...
2024-07-04
Skaityti daugiau

ELTA

Prezidentas vetavo įstatymą dėl Klaipėdos apylinkės teismo

Prezidentas Gitanas Nausėda grąžina Seimui iš naujo svarstyti įstatymo pataisas dėl teismų reformos. Seimas praėjusią savaitę priėmė įstatymų pataisas, kuriomis ...
2024-07-01
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Už vairavimą neblaiviai - automobilio konfiskavimas ir bauda

Prokuratūra praneša, jog teismas kalta dėl papirkimo bei transporto priemonės vairavimo neblaiviai pripažino 47-erių metų moterį iš Klaipėdos rajono. Jai ...
2024-06-27
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This