Kultūros ekspertams vadovaus barmenė*

Spyglys

Spyglys
2023-09-28

Komentarų: 21

Spygliui pavyko iššniukštinėti, iš kokios medžiagos meras Arvydas Vaitkus sulipdė ekspertų komisiją, kuri per metus turės įvertinti kelis šimtus kultūrinių projektų ir be užmokesčio paskirstys mokesčių mokėtojų pinigus. Ir sutaupys, nes meras sakė, kad ankstesnė valdžia tuos pinigus švaistė.

Komisijos pirmininke meras pasirinko tarybos narę padavėją-barmenę Moniką Žvinklytę (žiūr. savivaldybės tinklapio nuotr.). Jos pavaduotoju paskirtas Rimantas Mockus, vairuotojo teisų neturintis Transporto skyriaus vedėjas.

Į komisiją meras įrašė žinomus kultūros veikėjus politikus Arūną Tumą, Vidmantą Dambrauską, Sporto skyriaus vedėją Rasą Rumšienę ir Socialinių reikalų skyriaus vedėją Audronę Liesytę.

Garbiai komisijai raštininke paskirta Kultūros skyriaus vedėja Eglė Deltuvaitė. Prioritetą savo veikloje šie ekspertai įpareigoti skirti gyvulių ūkiui.

Spyglio moralas: jeigu valstybei gali vadovauti valytoja, tai kodėl kultūrai negali vadovauti barmenė?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

21 Comments

  1. Petras

    Grįžta seni valdymo metodai.Kai kas jų mokėsi ir puikiai pritaiko praktikoje…Liūdesys

    Reply
  2. Raske

    Nu ką gal dar sveikatos ekspertams kokį autoremontininką paskirkit vadovaut, juk variklis tai praktiškai kaip širdis

    Reply
  3. Ss

    Ką išsirenkame tą ir turime

    Reply
  4. Liberalus cinizmas ...

    Praėjusioje kadencijoje konservatoriai taip pat turėjo ” virėją ” ir dar baustą 🙂 Prasigyveno žmogus , atsidarė savo verslą ir ? Tarp konservatorių įžengė į Miesto tarybą . Nesuprantu liberaliųjų vertinimo ” plintusų ” . Savas – nieko tokio , nes turtingas , o kiti – tik barmenai , todėl aimanos ir nuostaba ? O aš nematau nieko blogo , nes ir ministrais dirbti ,kaip aiškėja iš šios liberalios seimo kadencijos , gali bet kas .

    Reply
    • Liberaliam cinizmui

      Tiek nėra ką be atsakyti, kad vis kiši liberalus? Jau tampa banalūs tavo komentarai…

  5. Jei tai tiesa

    Jei tai tiesa, tai jau žemiau plintuso. Ta Monika Žvinklytė ar nors vidurinę mokyklą baigusi? Alų pilstyti išsilavinimo nereikia, bet vadovauti komisijai…Na ne tik komisijose bet ir mero komandoje panašiai…

    Reply
  6. Rulis

    Nesuprantu ko čia visi piktinasi, pas mus šalyje demokratija, ką gyventojai išsirinko, tas ir vadovaus. Patarimas – į rinkimus reikia žiūrėti rimtai, dabar jau vėlu piktintis. O gal meno daugumai miestiečių ir nebereikia, užtenka alaus ir tas paramas galima būtų paskirstyti aludėms. Nors alaus „kultūringai” keturis metus pagerti bus galima.

    Reply
  7. Stebėtojas

    Komisijoje vienas raštingas, tai tam ir rašiklį priskyrė. Protokolas tai turi būti surašytas teisingai.

    Reply
  8. Ohooo

    Spygly, cia ne pokstas? Bajeris? Fake new? Netikiu! Kaip saukdavo vienas rusu rezisierius aktoriams scenoje… tikrai netikiu! O jei tai teisybe…

    Reply
  9. Dov.

    Turėtų būti gėda Klaipėdai. Šitoks neprofesionalumas ir žemas lygis?

    Reply
    • Jūs rimtai ? :)

      O kokia čia gėda ? Jūs nežinote Lietuvos vyriausybės ministrų specialybių ? 🙂 Lietuvą valdo ” specialistai ” , o čia tik miesto tarybos ” kioskas ” . Viskas gerai . Sėkmės .

  10. V ir Gis

    Viskas čia gerai- kultūros barams vadovaus barmenė.

    Reply
  11. Klemka

    Na kaip pas Leniną dojarka možet bit ministro, politologas gali vadovauti keleivinio transporto egzistavimui ir vidaus reikalų ministerijai, buhalteris vadovauti sveikatos ministerijai, ko ne Lenino valdžia, liko tik šaukti „uraaaa”

    Reply
  12. Vat taip

    Blogiau nei dudoriaus chebra, tikrai nebus…

    Reply
    • Antanas

      Vaitkus: „Palaikyk mano alu” 🙂

  13. Moralas?

    Koks čia dar ”moralas” gali būti? Atvira Klaipėda, atvirai tyčiojasi iš savivaldybės darbuotojos. Šneka nebūtus dalykus (būk tai vienas darbuotojas turės įvertinti per metus šimtus projektų, ir būti ekspertų ekspertu). Čia toks lygis: man tai kas, aš jei reikia galiu moteriai ir į snukį duoti. Blaivumą pasitikrink.

    Reply
    • Gerai

      pastebeta..:D))

  14. Ieva

    Tai paviešinkit iki galo kas dar 9žmonės nes sudėtyje turi būti 15 žmonių iš viso.

    Reply
  15. Kultura aisku

    Kaniu poniatni,kansi padavalka podajot….

    Reply
  16. T

    Kolchozas visame gražume! Šakis!

    Reply
    • Bukagalvi , T

      Gal kolxozas pradidėjo nuo mero muzikanto ir vicemero režisieriaus ? Taigi kiekvienas gali net miestą valdyti , o čia kažkokia komisija .

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This