SBA baldų įmonėse keičiasi kai kurie vadovai

ELTA

ELTA
2023-10-03

Komentarų: 0

„SBA Home“ priklausančios baldų įmonės grynina valdymą ir plečia įmonių aukščiausių vadovų atsakomybes. Su tuo esą susiję ir pokyčiai kai kurių įmonių vadovybėje, praneša bendrovė.

„Siekdami didinti veiklos efektyvumą, gryniname baldų įmonių valdymo struktūrą ir dar labiau įgaliname vadovus. Be įprastos gamybinės veiklos, įmonių direktoriai perims dalį verslo plėtros funkcijų. Tikimės, kad pokyčiai modifikuojant ir optimizuojant valdymo struktūrą dar labiau stiprins šeimininkiškumo jausmą ir mūsų konkurencinį pranašumą“, – pranešime teigė SBA viceprezidentas Egidijus Valentinavičius.

Atsižvelgiant į valdymo struktūros pokyčius ir naujas atsakomybes, grupės viduje keičiasi ir kai kurių vadovų pareigos. „Klaipėdos baldų“ direktoriui Viktorui Pivoriui patikėta vadovauti ir „Šilutės baldams“. Pastarosios įmonės vadovas Eimuntas Jankauskas darbą tęs valdančioje „SBA Home“ bendrovėje eidamas Inovacijų ir technologijų vadovo pareigas.

Numatyti pokyčiai ir SBA Industrinių inovacijų slėnyje prie Klaipėdos įsikūrusiame logistikos centre „Innovo logistika“. Nuo šiol įmonė bus atsakinga ne tik už gaminius po savo pastato stogu, bet centralizuotai valdys ir sandėlius įmonėse „Klaipėdos baldai“, „Inno Line“, „Šilutės baldai“ ir „Visagino linija“.

„Innovo logistikos“ direktoriumi tampa buvęs „Klaipėdos baldų“ planavimo vadovas Tadas Dručkus, kuris rūpinsis gaminių logistika į centrinį sandėlį ir užsakovams į užsienio rinkas. Buvęs „Innovo logistika“ direktorius Artūras Sirtautas toliau tęs vidinę karjerą „SBA Home“ kaip logistikos vadovas ir sieks efektyviai optimizuoti apjungtų sandėlių procesus.

SBA grupės baldų gamybos įmonės šių metų pirmą pusmetį produkcijos pardavė už beveik 164 mln. eurų, o 2022 m. per metus jų pardavimai siekė 389 mln. eurų.

SBA grupė veikia baldų gamybos, tekstilės, nekilnojamojo turto ir investicijų valdymo sektoriuose. Savo produkciją ji eksportuoja į 50 pasaulio šalių, o konsoliduoti grupės pardavimai 2022 m. siekė 438,8 mln. eurų.

                                                                                                            Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Šilumos kaina Klaipėdoje - didžiausia tarp didmiesčių

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba skelbia, kad kovą vidutinė centralizuotai tiekiamos šilumos kaina Lietuvoje yra 7,07 ct/kWh (be PVM). Tuo metu ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Verslas

SBA baldų įmonės didina apsukas

SBA grupės baldų gamybos įmonės 2023 m. produkcijos pardavė už trečdalį milijardo – 334 mln. eurų. Šiais metais jos tęs ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Šiluma išlieka pigesnė, bet ne tiek, kiek prognozuota

Spalio pradžioje platintame pranešime spaudai uostamiesčio savivaldybė ir jos valdoma AB „Klaipėdos energija“ prognozavo, kad šildymo išlaidos gyventojams šį sezoną ...
2023-10-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This