Ragina dalyvauti konkurse „Verslumo manija“

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė organizuoja konkursą „Verslumo manija“. Paraiškas konkursui galima teikti iki lapkričio 1 d. Trys pačios išskirtiniausios ir originaliausios verslo idėjos bus įvertintos piniginiais prizais, o konkurso nugalėtojai bus skelbiami tradicinio savivaldos ir verslo forumo renginio metu.

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Pernai pirmąją vietą konkurse drauge su verslo partnere Reda Rimšaite-Kovalenko laimėjusi ir 5000 eurų prizą atsiėmusi Lina Jakubaitienė sako, kad pergalė ir laimėti pinigai padėjo išspręsti problemas, su kuriomis susidurdavo savo veikloje. Jie palengvino darbą, taupė laiką ir lėšas bei prisidėjo prie prekės ženklo „Pajūrio ritmu“ žinomumo.

„Prekiaujame produktais, kurie reprezentuoja Klaipėdos rajoną, pajūrio kraštą. Laimėjimas leido mums tapti žinomu ir atpažįstamu prekės ženklu, plėtoti elektroninę prekybą. Svarbiausia – žinoti, ko sieki ir kur eini. Džiaugiamės, kad ir šiais metais kažkas turės tokią galimybę, kokią turėjome mes. Linkime nebijoti drąsiai žengti savo svajonės link ir dalyvauti konkurse“, – sako L. Jakubaitienė.

Dalyvavimas konkurse padeda geriau apsvarstyti savo idėjos pliusus ir minusus, labai tiksliai sudėlioti jos įgyvendinimui reikalingus finansus – įsitikinęs kitas konkurso dalyvis Mindaugas Laučys, kuris net dvejus metus iš eilės „Verslumo manijos“ konkurse su savo idėjomis pelnė antrąsias vietas ir po 3000 eurų.

„Praėjusiais metais dalyvavau su idėja, kaip palengvinti statybos inžinierių darbą atliekant statybos kainų skaičiavimus panaudojant dirbtinio intelekto galimybes. Šis projektas yra ilgalaikis, todėl vis dar tobuliname programą, tačiau finansinis prizas labai prisidėjo prie tolimesnio programavimo darbų finansavimo“, – pasakoja Mindaugas.

Pasak vyro, net ir pati beprotiškiausia idėja gali rasti vietą rinkoje, o laimėjimas tikrai paskatina eiti pirmyn.

Gauta 2000 eurų parama suteikė galimybę judėti į priekį ir trečiosios vietos laimėtojai Gabrielei Stonienei, atliekančiai kūdikių masažus.

„Įgijau papildomą profesinio mokymo masažuotojo kvalifikacijos diplomą ir gauti dar keletą sertifikatų, nusipirkau daugiau pagalbinių masažo priemonių. Taip pat įsteigiau mažąją bendriją „Gabrielės kūdikių masažai“. Šiuo metu intensyviai ieškau nuomotis patalpas Gargžduose, kad būtų galima suteikti paslaugas dar kokybiškiau“, – sako Gabrielė.

Pasak moters, dalyvavimas konkurse jai davė daug naudingos patirties: „Nesvarbu, laimėsite ar nelaimėsite, bet tikrai pasisemsite patirties iš daug puikių, verslių ir gerų idėjų turinčių dalyvių“.

Registruoti savo verslo idėją galima tiesiogiai internete arba užpildyti elektroninę paraiškos formą, kurią galima rasti savivaldybės interneto svetainėje www.klaipedos-r.lt, skiltyje „Verslui“, „Verslumo manija“ ir iki lapkričio 1 d. atsiųsti ją el. paštu mantas.virbauskas@klaipedos-r.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Klaipėdos rajonas modernizuos 7 dujines katilines

Klaipėdos rajono savivaldybė per vasarą tikisi atnaujinti 7 dujines katilines, kurios yra įrengtos įvairiose jos švietimo ir kultūros įstaigose. Kiekvienoje ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Transportas

Nutrauktas geriausių kelių į uostą paieškos konkursas

Dar pernai spalį pradėtos viešojo pirkimo procedūros dėl galimų į pietus nuo Dangės upės esančios ir būsimos uosto teritorijos susisiekimo ...
2024-03-24
Skaityti daugiau

Regionas

„Išskaidrino“ ir Klaipėdos rajono politikus

„Skaidrinam grįžta į savivaldybes, keliauja į Klaipėdos rajoną ir vėl randa krūvas greičiausiai svetimų čekių, „įsisavintus” viešuosius pinigus, nesuprantamas keliones ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This