Miesto tarybos nario viešbutyje – kvietimas dirbti kontraktininkais Rusijos armijoje?

Svarbu, Verslas

Klaipėdoje su darbo vizitu viešintis šalyje žinomas psichologas-psichoterapeutas (pavardė redakcijai žinoma) teigė buvęs nustebintas, kai apsigyvenęs miesto centre esančiame „Viktorijos” viešbutyje antradienio vakare įsijungė televizorių.

Palmiros Mart nuotr.

„Šitame TV pakete yra daug rusiškų kanalų, vienas iš jų, man regis, 360-asis, transliuoja kvietimą pagal kontraktą tarnauti Rusijos armijoje. Žada 200 tūkstančių iš karto sumokėti, o 600 tūkstančių – kas mėnesį, aišku, rubliais”, – „Atvirai Klaipėdai” sakė pašnekovas, į uostamiestį atvykęs verslininkams skirtame renginyje skaityti paskaitos.

Jo teigimu, rusiškų kanalų viešbučio kambaryje transliuojančios televizijos programoje jis aptikęs ne mažiau nei lietuviškų.

„O gal ir daugiau. Vokiškų [kanalų] gal du trys, o rusiškų – gal virš dešimt”, – sakė jis.

Tuo metu viešbučio savininkas, miesto tarybos narys Arūnas Tuma prisipažino nežinantis, kokia televizija – kabelinė ar palydovė – transliuoja savo programas „Viktorijos” viešbutyje.

Jis taip pat sakė nieko negirdėjęs apie per TV transliuojamą reklamą, raginančią tarnauti Rusijos armijoje, tačiau pažadėjo tuo pasidomėti.

„Kažkokia nesąmonė. 300 kanalų pas mus nėra, yra gal 20. Aš rytoj pats nuvažiuosiu, nueisiu į kokį kambarį ir paieškosiu”, – sakė A. Tuma.

13 Comments

  1. Žemaitaiçiofilas

    Tarp serbentų ir agrastų pilni krūmai putirastų))) Kolchozas ir vremigučio vatnikai gina jiems šventą xuilostano pripagandą)

    Reply
  2. Hasts

    Apsimeta melagis :))

    Reply
  3. Nežiūriu televizoriaus

    Nesuprantu, ko tas psichologas -psichoterapeutas atvažiavo į tą viešbutį? Televizoriaus žiūrėti? Gal namuose neturi tų 300 kanalų, o čia… 300 kanalų, kiek daug galima visko sužinoti, žiūrint TV pasiruošti ”darbiniam viziui”. Bet palaukite, o Lietuviški kanalai ką rodo? Nevardinsiu, nebėra kantrubės, patys žinote. Na Bartoševičius, vaikų, paauglių svaiginimasis psichotropinėmis medžiagomis, mažamečių tvirkinimas, galima vardinti ir vardinti. Visas šis mėšlas grūdamas į žmonių galvas per ”lietuviškus” kanalus. Ką daryti? Atsakymas: nežiūrėti TV. O ypač to 360 kanalo. Geriau žiūrėti į kanalizacijos vamzdį. Yra ir daugiau variantų prasiblaškymui. Gerbiamas psichologas-psichoterapeutas perėjęs per gatvę (Naujojo sodo) galėjo pasidžiaugti Olimpic Casino Amberton teigiamais malonumais. Galėjo pasigrožėti ”šokėjomis” naktiniame klube Heavens club. Bet ne jam mirtinai reikia pažiūrėti 360 kanalą…. Matai, kas kuo domisi….

    Reply
    • Andrius

      Geniali vatniko įžvalga. Samdymą į rusų kariuomenę reklamuokime visur kur galime. Ir šlovinkime „TV 360”, kurį tai daro bei apsimeskime kad kanalo pavadinimas reiškia kanalų skaičių. Ir viešbutį, kuris nežino ką transliuoja irgi bandykime nuprausti.

    • T

      Kontrubės neturi rasimeji tokias nesąmones. Primityvas???

    • Simas

      Normalus lietuvis padekotu uz pastaba ir istaisytu klsida. Putinistas issosikineja ir raso niekus.

  4. Gediminas

    Žinoma, kad kaltas matęs, o ne transliuojantis. Žinoma, kad apie ruskelių propaganda prakalbęs yra psichopatas. Šaunuoliai vatnikai. Ir toliau taip varykite.nebūsit psichopatais

    Reply
    • chi...

      Užsirašyk ten kariauti.

    • Gediminui ,

      panašu jūsu galvoje VATA , nes jūs nesugebate atsirinkti ką žiūrėti ? Man gali rodyti ką nori ir kokias nori programas , aš žinau ką matau , o jums reikia uždrausti , pasakyti ką galima ir ko negalima žiūrėti ? Jūs rimtai tokie beviltiški patryyyyjotai ?

  5. Apgailetini.

    Visai nenustebino,glaudus ryšis viežbučio su naujai iškeptais ..

    Reply
  6. Anonimas

    Manqu ,kad Arunui Tumai teks ir interneta atjungti, nes isprotejes psixologas ptasigooglines susiras ta 360 kanala ir vel piktinsis

    Reply
  7. Rinkėjai atsibuskite

    Argi tai gali kažką nustębinti , kai į valdančiųjų daugumą išsirenki gausų kiekį 5kolonos atstovų… 🙂

    Reply
  8. Gali būti, kad matė....

    Ką dar matė, o gal dar paslaptingus garsus iš kito pasaulio girdėjo. Gali būti, kad šiam psicholohui – psichoterapeutui reikalinga psichologinė pagalba. Nusiraminkite ponas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Nuomonės

Metai prie Klaipėdos valdžios šturvalo: sėkmės ir nesėkmės

Sėkme reikėtų vadinti pastangas darbuotis atnaujinant daugiabučių namų kiemus, ugdymo įstaigas ir jų aplinką – dėmesio anksčiau tam tikrai stokota. ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arūną Tumą etikos sargai išteisino: interesų nesupainiojo?

Pats pripažinęs, kad yra suinteresuotas ir aktyviai dalyvavęs diskusijose dėl pagalvės mokesčio įvedimo, viešbučių verslą turintis  Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This