Ragina užduoti klausimus Sergejui Maslobojevui

Sportas

Klaipėdos sportininkų namuose svečiuosis praėjusių metų „Glory“ organizacijos pussunkio svorio kategorijos pasaulio čempionas, Klaipėdos miesto sporto ambasadorius Sergejus Maslobojevas.

Diskusija-pokalbis Sportininkų namuose vyks be žiūrovų, tačiau visa tai tiesiogiai spalio 20 dieną, penktadienį, nuo 18 val. bus transliuojama Klaipėdos sportininkų namų – muziejaus ir Klaipėdos LAM – renginių „Facebook“ paskyrose.

Norintieji užduoti rūpimus klausimus S. Maslobojevui gali juos siųsti el. paštu renginiai@klaipedoslam.lt ir diskusijos moderatoriai tiesioginės transliacijos metu juos užduos.

„Visada, duodamas interviu užsienio šalių žiniasklaidai, pabrėžiu, kad esu gimęs Lietuvos uostamiestyje – Klaipėdoje. Tai miestas, kuriame pradėjau savo sportininko kelią, čia – mano šaknys, užaugau Mogiliovo rajone, čia buvo susikurtos svajonės ir tikslai. Jų vedamas ir toliau judu į priekį. Manau, kad kiekvienas žmogus turi turėti savo tikslus ir jų siekti. Tai ir padaro gyvenimą žavų“, – sakė profesionalus kovotojas S. Maslobojevas, sporto pasaulyje labiau žinomas Kuvaldos pravarde.

Jis Klaipėdos sportininkų namuose lankysis po intensyvios treniruočių stovyklos Ispanijoje.

„Visada malonu grįžti į gimtąjį miestą ir apsilankyti Sportininkų namuose, kur pulsuoja sporto istorija, apstu įvairių trofėjų ir jaučiamas pergalės kvapas“, – kalbėjo S. Maslobojevas.

Šio renginio organizatoriai – Klaipėdos miesto savivaldybė, Klaipėdos sportininkų namai ir Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla kviečia visus aktyviai dalyvauti, užduodant klausimus ir tiesiogiai stebint vaizdo transliaciją.

INFORMACIJA

Klaipėdos sportininkų namų komanda dar šiemet klaipėdiečius kvies į kelias tiesiogines transliacijas su Klaipėdos sporto pasaulio žinomais žmonėmis: lapkričio 6 dieną yra planuojama diskusija, skirta Lietuvos bokso šimtmečio minėjimui, kur bokso istoriją plačiau atskleis ilgametis Klaipėdos bokso treneris Eugenijus Vaitkus ir Europos bokso čempionato prizininkė Ana Starovoitova, o gruodžio 12 dieną planuojamas pokalbis su pasaulio ekstremalaus bėgimo čempionu ir charizmatiškuoju Klaipėdos treneriu Gediminu Simučiu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Kviečia stebėti pokalbį su treneriu Gediminu Simučiu

Klaipėdos sportininkų namai tęsia tiesioginių transliacijų ciklą „Klaipėdos sporto žvaigždės“ ir antradienį nuo 18 val. visus kviečia stebėti tiesioginį video ...
2023-12-19
Skaityti daugiau

Sportas

Kviečia apžiūrėti boksininkų trofėjus

Klaipėdos sportininkų namuose-muziejuje atnaujinta ekspozicija ir lentynose nugulė įvairių Klaipėdos boksininkų iškovotų trofėjų ir bokso istoriją menančių akcentų. Lietuvos bokso ...
2023-11-16
Skaityti daugiau

Sportas

Ragina užduoti klausimus diskusijai apie boksą

Klaipėdos sportininkų namai tęsia tiesioginių transliacijų ciklą „Klaipėdos sporto žvaigždės“. Lapkričio 6 dieną 18 val. Klaipėdos sportininkų namuose svečiuosis ilgametis ...
2023-11-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This