Klaipėdoje tęsiasi išpuoliai prieš senjores

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdoje toliau apiplėšinėjamos pagyvenusios moterys – vien ketvirtadienį nuo nenustatytų užpuolikų nukentėjo trys klaipėdietės, o iš viso per keturias dienas buvo užpultos 5 moterys.

Ketvirtadienio ryte, apie 7.30 val., Naujakiemio g. 79 metų moteris eidama pargriuvo, tuomet prie jos pribėgo 15-17 metų nepažįstamas smulkaus sudėjimo vaikinas, kuris vilkėjo juodos spalvos striukę su gobtuvu.

Vaikinas pagriebė moters rankinę, kurioje buvo parduotuvių nuolaidų kortelės, banko kortelė ir 100 eurų bei telefonas „Nokia”. Bendra pavogtų daiktų vertė – 271 euras.

Dar didesnių nuostolių tą pačią dieną patyrė kitos dvi moterys.

Apie 11.20 val. Baltijos pr. iš už 82 metų senjorės nugaros pribėgo du vaikinai ir vienas iš jų žaibiškai pagriebė rankinę. Rankinėje buvo raktai, telefonas „Samsung“, piniginė. Bendra žala – apie 550 eurų.

Tuo metu apie 15 val. Debreceno g. ties pėsčiųjų taku nenustatytas vyras, pribėgęs iš nugaros, panaudodamas fizinę jėgą rankomis pastūmė 78 metų moterį, kuri nukrito ant grindinio ir pametė rankinuką.

Plėšikas pagriebė ant grindinio nukritusį rankinuką ir pasišalino. Rankinėje buvo dokumentai, 580 eurų grynaisiais, banko mokėjimo kortelė.

Pirmais dviem atvejais policija pradėjo tyrimus dėl vagysčių, trečiuoju – dėl plėšimo.

Šią savaitę panašiai nuo plėšikų nukentėjo dar dvi moterys.

Kol kas nenustatyti jaunuoliai siaučia praktiškai tuose pačiuose pietinės Klaipėdos gyvenamuosiuose rajonuose – tarp Baltijos pr. ir Naujakiemio g.

Socialiniuose tinkluose moterys skelbia esą Debreceno g. pastebėti tamsaus gymio vaikinai, įdėmiai stebintys praeivius.

2 Comments

  1. Asta

    Sveiki.Zmoniu demesiui suteikiu informacijos jog trys tamsaus gymio vyrai slampineja ir taikosi apiplesti ir seka ir stebi.Bukit budrus visi saugokit savo turta.Sukiojasi jie ir IKI patduotuvej buvo uzsuke juos pastebejo apsauginis jog bande rankines lyg savintis ir isvijo is parduotuves.Stebekit aplinka ir vaikscioti reikia tose vietose kur yra daugiau zmoniu kurie galetu jums padeti uzpuolus uzpuolikui…

    Reply
    • Skaitytoja

      Dėkui jums už informaciją. Manau tų tamsaus gymio dar padaugės, nenustebsiu jei tokių išpuolių tik daugės.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Per parą - vos 9 nauji COVID-19 atvejai

Trečiadienį šalyje patvirtinti tik 9 nauji koronaviruso atvejai, iš kurių vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą. Tarp jų klaipėdiečių, kaip ir ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Mažiausiai bedarbių - Neringoje, Klaipėdos ir Skuodo rajonuose

Darbo rinkos dinamika nuo praėjusio rugsėjo pasikeitė – fiksuojamas didžiausias laisvų darbo vietų ir įsidarbinusių žmonių skaičius. Darbdaviai balandį paskelbė ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Verslas

Naujos darbo vietos Klaipėdoje ir rajone

Ekonomikos ir inovacijų ministerija (EIM) praneša, jog pagal sudarytas stambių investicinių projektų sutartis Lietuvoje sukurtos 586 darbo vietos, o investicijos ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Miestas

Karšto vandens gyventojai neturės vos vieną parą

Nuo pirmadienio, gegužės 13 d., iki birželio 26 dienos „Klaipėdos energija“ vykdys kasmetinius centralizuotos šilumos tinklų hidraulinius bandymus, kurių metu ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Paskutinis didžiojo Gargždų krepšinio kėlinys - teisme 

Praėjus daugiau nei trims mėnesiams po to, kai VšĮ „Gargždų sportas“ pranešė LKL, kad jo komanda BC „Gargždai“ traukiasi iš ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This