Turtingiausio politiko dvasios striptizas ir meilė pensininkams*

Spyglys

Spyglys
2023-10-13

Komentarų: 5

„Kas čia per žodis aglomeracija?” – suglumo tikriausiai vis dar turtingiausias Lietuvos politikas, dešinioji Klaipėdos miesto mero ranka Vidmantas Dambrauskas, Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdžio metu išklausęs Klaipėdos vandens tiekimo ir nuotekų infrastruktūros plėtros plano koncepcijos pristatymą. Prelegentai neteko amo dėl tokio erudicijos protrūkio ir vos pajėgė bendromis pajėgomis atsakyti į šį klausimą. 

O Spyglio mylimas Vidmantas po to ilgai barstėsi pareiškimais, lozungais ir įžvalgomis, kurias metų metus dar studijuos įvairiausių sričių mokslininkai. 

„Smiltynės gyventojai mums yra brangūs. Jiems reikia duoti vandenį ir nuotekas, kiek mus tai bekainuotų!”. Spyglys džiaugiasi tokiu komunistiniu stambaus verslininko užmoju. Ir reikalauja faktinio miesto vado šį lozungą įgyvendinti jau kitąmet.

„Pas mus pensininkai yra neatsiperkantys, niekam nereikalingi”, – rypavo Vidmantas. Ir susigraudino: „Bet man jie reikalingi. Jie labiau reikalingi nei kiti…” Apsiverkė ir Spyglys, priskiriantis save prie „kitų”.

„Klaipėda – ne kaimas, čia jūs neįrengsite nei vieno tvenkinio”, – moziškomis pranašystėmis švaistėsi Vidmantas. 

O posėdį užbaigė optimistiškai: „Man burną užkemša vienu paaiškinimu – taip reikalauja taisyklės. Kadangi taip reikalauja taisyklės tai, aš nusiraminu ir einu valgyt pietų”.

Skanaus, – linki Spyglys didžiam politikui ir konstatuoja, kad vien dėl tokių gerbiamo Vidmanto įžvalgų už tą kanalizacijos koncepciją savivaldybės sumokėti 160 tūkstančių eurų jau atsipirko.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose

5 Comments

  1. Tonis

    O man tas vietinio masto politikas labai patinka, jis atspindi mūsų vietinių politikų politinės kultūros lygį. Nieko jis kenkiančio nacionaliniam saugumui nepasako, na tiesiog jis toks yra, jo toks mentalitetas ir jis to neslepia. Kita vertus, tai reikia vertinti jo natūralumą, ko žmogus nežino , tai ir pasako. Kalbėdamas nesivaiko anglicizmų, šneka lietuviškai, suprantamai. Šaunuolis jis vien dėl to, kad Manto gatve galima važiuopti 40 km. greičiu. Jei jis , sukūręs tokį verslą, dar ne kalėjime, reiškia verslas sukurtas sąžiningai dirbant. Tai labaui pagirtina, vagiant nepagautas, reiškia nevagia.

    Reply
  2. Nieko sau

    kanalizacijos koncepcija 160 tūkst??? iš savivaldybės biudžeto??? savivaldybei turint savo įmonę „Klaipėdos vanduo” kuri jau abonentiniame mokestyje kiekvienam įkalkuliuoja „tinklų remontą ir plėtrą” ir su valdyba kurpia plėtros strategijas? Įdomu kas tie kūrėjai?

    Reply
    • visažiniui

      nežinai nekalbėk nesamonių čia visai ir ne tik apie tinklų remonto plėtrą. Klaipėdos vandenys nėra projektuotojai

  3. Asd

    Dambrauskas tiesiog jau sensta. Manau po 10 metų bus tiesiog juokinga klausyti.

    Reply
    • Cha, cha, cha

      Jau dabar ryškiai nusišneka, nereikės 10 metų kad visai nupuštų….

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Kopgalio forto krantinę pritaikys edukacinėms reikmėms

Lietuvos jūrų muziejaus užsakymu parengti ir visuomenei pristatomi projektiniai pasiūlymai, numatantys pritaikyti Kopgalio forto krantinę edukacinėms reikmėms, kuriuos parengė UAB ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Mirtinas incidentas BKT: padėtas tik vienas taškas 

Prireikė beveik ketverių metų, kad galutinai būtų patvirtintos išvados, kas gi buvo kaltas dėl to, jog 2020-ųjų vasarą Birių krovinių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This