Klaipėdoje veiklą pradeda „Eldrive“

Verslas

Vienas didžiausių elektromobilių įkrovimo tinklų Lietuvoje „Eldrive“ pradeda teikti paslaugas Klaipėdoje. Kretingos gatvėje esančiame naujų daugiabučių namų rajone atidaryta moderni elektromobilių įkrovimo vieta, kurioje įrengtos dvi 24 kW įkrovimo stotelės. Vienu metu čia krautis gali du elektromobiliai.

„Elektromobilių populiarumas Lietuvoje sparčiai auga, todėl svarbu, kad vairuotojai turėtų galimybę lengvai įkrauti savo transporto priemones. Klaipėda mums yra labai svarbus taškas, kadangi šis regionas – Klaipėda, Palanga, Šventoji, Nida ir kitos poilsiautojų pamėgtos vietos vasaros metu pritraukia labai didelį kiekį elektromobilių vairuotojų. Plėtra čia yra natūralus žingsnis, kadangi mūsų vienas pagrindinių tikslų – nacionalinio tinklo kūrimas, kad vairuotojai galėtų naudotis mūsų paslaugomis visoje Lietuvoje“, – pranešime pažymi „Eldrive Lietuva“ vadovas Tomas Tamašauskas.

Jo teigimu, šiais metais Klaipėdos regione atsiras ir daugiau įkrovimo vietų – šalia naujos „Rimi“ parduotuvės Gargžduose, taip pat šiuo metu planuojamos naujos įkrovimo vietos Klaipėdos mieste.

Praėjusią savaitę buvo paskelbta apie strateginę „Eldrive“ partnerystę su prekybos centru „Rimi“ – per ateinančius dvejus metus įkrovimo stotelės atsiras prie 46 skirtingų „Rimi“ parduotuvių visoje Lietuvoje.

INFORMACIJA

Spalio 1 d. duomenimis, Lietuvoje buvo užregistruota 10 630 elektromobilių. Beveik tūkstantis jų yra registruota Klaipėdos apskrityje. Ši nauja įkrovimo vieta yra „Eldrive“ strategijos dalis, skirta plėsti elektromobilių įkrovimo infrastruktūrą Lietuvoje. Šiuo metu bendrovė eksploatuoja daugiau nei 200 įkrovimo taškų visoje šalyje.

5 Comments

  1. Ekologija

    O kiek Klaipedoj irenge utlizavimo ityn tarsiu. Li Jon bateriju vietas?

    Reply
  2. ziggy

    Reikia min 150 kw stociu,nes tik taip nebus eiliu ir savo kleketus bus galima pakrauti greiciau nei per val. O siaip,tai nei viename LT mieste ir baznytkaimyje nera tiek daug nuvarytu prasmirdusiu zyzeliu

    Reply
  3. Amigo

    Ir visi su aurokaromis pradejo vazioti I Kretingos gatve, kur yra tik 2 greit ikrovimo vietas?

    Reply
  4. Aidas

    Ir elektra prekiaus „nepriklausomi” tiekėjai? 50 prie vieno ir to paties laido. Ekologija čia nekvepia, labiau stumiama prie vartojimo.

    Reply
  5. Sanitaras

    O dėmės ant trinkelių turbūt nuo išvarvėjusios elektros 🙂 O jeigu rimtai, tai žmonės taupo net ant mašinų priežiūros ir „padeda” teršti gamtą. O dar sako, kad nereikia uždrausti važinėti su kledarais.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This