Melnragėje siaučia beširdžiai medkirčiai*

Spyglys

Spyglys
2023-10-20

Komentarų: 2

Kertamai medžiai, niokojama miško paklotė, kažkas kažką dirba. Tačiau darbininkų nesimato. Kaip ir privalomų užrašų. Tad nėra nei ko paklausti, nei ką paskaityti.

Nors čia ir bet kam įvažiuoti draudžianti ženklas, toks pavargęs, stovi.

Tokią situaciją šalia Burių gatvės, priešais įvažiavimą į vieną iš uosto terminalų, aptiko žaliasis Spyglys saulėtą ketvirtadienio popietę.

Kadangi Spyglys neparaudonavo, kaip kai kurie Klaipėdos liberalai, tai jo žalias liežuvis klausia: ar yra ant uostamiesčio kokia nors valdžia? Ar ji tik pliurpti sugeba? Ir ką veikia Melnragės bendruomenė?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose

2 Comments

  1. Marijus

    Valdžia Klaipėdoj, žinoma, yra. Tik ji irgi valgyt nori … Ir užsigerti…. Ir miegoti ramiai… Nebūtinai žmona… Ar, juolab, būtinai savo … Taip ir tęsiasi teriojimas Lietuvėlės…Gi juk brendžio dėžutės formos pakištukus įteisino ne vardan visuotinio juoko, o dėl gerovės asmenų kurių ne kurių..

    Reply
  2. Dovilė

    JIE turbūt nenusiramins, kol visos Klaipėdos neiškirs.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This