„Rimi“ atidarė parduotuvę Ketvergiuose

Verslas

Prekybos tinklas „Rimi“ tęsia savo prekybos centrų plėtrą Lietuvoje. Ketvirtadienį Ketvergiuose, adresu Klaipėdos g. 48, duris atvėrė nauja tinklo parduotuvė, rašoma pranešime spaudai.

Šiemet tai jau penktasis Lietuvoje atidarytas „Rimi“ prekybos centras, kurio įrengimo investicijos siekė apie 700 tūkst. eurų. Naujame pastate pirkėjai ras ir vaistinę „Benu“, namų apyvokos reikmenų bei drabužių parduotuvę „Pepco“, taip pat specializuotas gėrimų, mėsos ir žuvies krautuvėles. Be to, visą šventinę atidarymo savaitę pirkėjai galės dar labiau sutaupyti – kadangi yra paruošti specialūs itin patrauklūs pasiūlymai.  Visą šventinę atidarymo savaitę pirkėjams paruošti papildomi šventiniai pasiūlymai. 

Net 3 naujos parduotuvės Klaipėdos regione 

Pasak „Rimi“ prekybos centrų valdymo vadovės Irinos Miklienės, įmonės tikslas atliepti klientų lūkesčius apsipirkti kuo patogiau, tad toliau didina apsipirkimo vietų skaičių. Na, o šiais metais didelis dėmesys skiriamas prekybos centrų plėtrai pajūrio regione. 

„Ketvergiai – besiplečiantis Klaipėdos priemiestis, atitinkantis mūsų plėtos strategiją. Vystome naujus prekybos centrus arčiau priemiesčiuose gyvenančių ir mieste dirbančių šeimų, kad palengvintume jų kasdienį apsipirkimą. Naujas mūsų prekybos centras Ketvergiuose įsikūrė šalia rajoninio kelio Klaipėda–Veiviržėnai–Endriejavas, todėl jį pasiekti bus patogiau ne tik priemiesčių, bet ir aplinkinių miestelių gyventojams. Čia pirkėjų lauks didelis šviežio, lietuviško ir sveikatai palankesnio maisto prekių pasirinkimas“, – teigia I. Miklienė.

Naujo prekybos centro plotas – net 2 200 kv. m., iš kurių „Rimi“ parduotuvei skirta 1400 kv. m. Kartu su ja prekybos centro pastate įsikūrė ir vaistinė „Benu“, namų apyvokos reikmenų bei drabužių visai šeimai parduotuvė „Pepco“, taip pat specializuotos gėrimų, mėsos ir žuvies krautuvėles.

Šių metų rugsėjo mėnesį pirmoji „Rimi“ parduotuvė duris atvėrė Gargžduose, o rugpjūčio – Klaipėdoje, adresu Minijos gatvėje 153. „Nauji prekybos centrai prisideda prie Klaipėdos regiono stiprinimo, naujų darbo vietų sukūrimo ir vietos bendruomenių palaikymo“, – sako I. Miklienė. Į naujausią tinklo parduotuvę Ketvergiuose investuota apie 700 tūkst. eurų. 

Geriausia vieta apsipirkti su šeima

Prekybos centrų valdymo vadovė I. Miklienė teigia, kad „Rimi Super“ formato prekybos centre įdiegti sprendimai ir siūlomas asortimentas suformatuotas remiantis didelėse parduotuvėse perkančiųjų poreikiais ir yra pamėgtas laiką taupančių pirkėjų.

„Tokio formato parduotuvėse norime savo pirkėjus aprūpinti viskuo, ko reikia šeimos kasdienybei. Klausomės ir girdime savo klientą, todėl siekiame, kad aplink gyvenantys galėtų patogiai ir greitai įsigyti kasdien reikalingų šviežio maisto prekių, taip pat jau paruoštų kulinarijos, konditerijos gaminių. Ketvergių prekybos centre pirkėjai galės apsipirkti ne tik fizinėje parduotuvėje, bet ir e. parduotuvėje. Be to, internete asortimentas – ženkliai platesnis, atitinkantis „Rimi Hyper“ pasiūlą, o iš anksto užsisakytas prekes ketvergiškiai ir priemiesčio svečiai galės patogiai atsiimti „Rimi Drive“ stotelėse“, – vardija I. Miklienė.

Šalia prekybos centro įrengta erdvi 90 automobilių vietų stovėjimo aikštelė su specialiomis vietomis šeimoms ir neįgaliesiems. Taip pat įrengta 10 elektromobilių įkrovimo taškų, vietos pasistatyti dviračius. 

Pirkėjų laukia specialios nuolaidos

I.Miklienė priduria, kad naujos „Rimi“ parduotuvės atidarymo Ketvergiuose metu bus dalijamos nemokamos „Mano Rimi“ lojalumo kortelės: „Nors Klaipėdoje ir jos rajone turime didelį „Mano Rimi“ lojalumo kortelės turėtojų ratą, tikime, kad sulauksime ir naujų pirkėjų. Mes aktyviai siekiame, kad apsipirkimas nuo pat pirmos akimirkos būtų patogus, todėl padėsime naująją lojalumo kortelę užregistruoti prekybos centre apsipirko metu. Be to, dar didesniam pirkėjų patogumui siūlome įsidiegti mobilią „Rimi“ programėlę, kurios naudotojai gali sekti savo individualų profilį ir naudas, kurios atitaikomos ne tik pagal bendrus pasiūlymus, bet ir pagal apsipirkimo istoriją, tad nuolaidų galima gauti ir mėgstamiems savo pirkiniams. Tai – itin patogu, nes dar daugiau sutaupoma ne tik pinigų, bet ir laiko: „Mano Rimi“ kortelę galima turėti nors ir šiandien savo telefone.“ 

„Pirkėjai galės aktyviai naudotis ir specialiais savaitiniais bei savaitgalio pasiūlymais, „Mano šeimai“ ir senjorų programomis, kurios galioja „Rimi“ lojalumo programos dalyviams. Visus sutaupyti padedančius „Rimi“ pasiūlymus galima rasti keliose vietose: prisijungus prie savo paskyros adresu www.rimi.lt, taip pat programėlėje telefone arba „Mano Rimi“ kortelių terminale parduotuvėse. O akcijos laikotarpiu kuo daugiau apsipirksite „Rimi“ parduotuvėse, tuo daugiau „Mano Rimi“ pinigų uždirbsite kitą mėnesį –  nuo 1 iki 2,5 proc. „Mano Rimi“ lygiai nustatomi pagal sumą, kuri buvo išleista praėjusį kalendorinį mėnesį“, – vardija prekybos centrų valdymo vadovė. 

Ras daugiau nei 700 prekių bene žemiausiomis įprastomis kainomis rinkoje

Prekybos centrų valdymo vadovė akcentuoja, kad Ketvergių „Rimi“ bei e. parduotuvės lankytojus pasitiks ne tiks specialios nuolaidos, bet ir pastovios kasdieniam naudojimui reikalingų prekių įprastos kainos, kurios – bene žemiausios rinkoje.

„Pavasarį sumažinome ir specialiu euro ženklu prekybos centruose visoje Lietuvoje bei internetinėje „Rimi“ parduotuvėje pažymėjome net apie 100 pieno produktų, apie 80 mėsos ir žuvies gaminių, apie 60 duonos gaminių, kurių įprastos kainos mūsų tinklo parduotuvėse yra bene žemiausios rinkoje – tai galios ir naujoje Ketvergių „Rimi“ parduotuvėje. Taip pat pirkėjai ras žemesnes kainas, pritaikytas dešimtims šviežių vaisių ir daržovių, svarbiausių higienos ir kitų kasdienio apsipirkimo krepšelio prekių. Manome, kad tokia iniciatyva padeda šeimoms neviršyti savo biudžeto bei papildomai sutaupyti“, – teigia I. Miklienė. Šios kampanijos metu liepos–rugsėjo mėnesiais pirkėjai sutaupė virš 1,6 mln eurų, o nuo spalio 26 d. „Rimi“ padidino sumažintų kainų kiekį nuo 600 iki 700 produktų.

INFORMACIJA

Šiuo metu Lietuvoje veikia 86 mažmeninės prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės bei e. parduotuvė „Rimi.lt“. Bendrovėje dirba beveik 3 300 darbuotojų. „Rimi Lietuva“ yra Švedijos mažmenininkui „ICA Gruppen“ priklausančios dukterinės įmonės „Rimi Baltic“ dalis. „ICA Gruppen“ – pirmaujanti mažmeninės prekybos kompanija Šiaurės regione, daugiausia dėmesio skirianti maistui ir sveikatai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This